Tag #sentapbeb Recent Instagram Photos and Videos

27,506 Posts for this tag

Subhanallah, merdunya Ayat Suci Al-Quran. . Selalulah baca Al Quran. Semoga kita yang membaca dan mendengar kalam Allah turut mendapat manfaatnya. . Aaminn.. . . . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

9 0

Terbaik Pakcik ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘. . Syok pulak dengar cara penyampaian selawat pakcik nie. . Semoga usaha murni beliau diberkati Allah SWT. . . ๐ŸŽฅ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

227 4

Jangan mesra dan melebih-lebih dengan pasangan orang, tunang orang, suami/isteri orang lain. . Jika kita menjaga diri kita, pasti pasangan kita juga akan menjaga. Jodoh itu cerminan buat diri. . . Kredit : @habibalizaenalalhamid @cocombee . . ๐ŸŽฅ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

5 0

Terbaik Pakcik ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘. . Syok pulak dengar cara penyampaian selawat pakcik nie. . Semoga usaha murni beliau diberkati Allah SWT. . . ๐ŸŽฅ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

406 1

Assalammualaikum kesayangan โ˜บ๏ธโค๏ธ . Posted @withrepost โ€ข @jentikhati Believe in Allah plan. Allahโ€™s plan will always be greater and more beautiful than all your disappointments. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

6 0

Peperangan demi peperangan sedang melanda dunia, apakah saya dan anda semua masih terlena? Kenyataan balas oleh Amerika terhadap Iran. . Bagi yang tahu ini hanyalah sandiwara global yang menjadi lakonan semata-mata. Iran adalah negara sekutu kuat Amerika. Jika peperangan berlaku, sebenarnya sasaran mereka bukan Iran, tetapi? . . Ayuh, buka mata kita . Siapa ya Ustaz? Islam lah sasarannya . Yang mana Serangan keatas Islam secara mutlak bakal dimulakan. . . Jauhkan kami Ya Allah daripada fitnah ini . Kenapa mereka nak serang ummat Islam? Kerana mereka sudah melihat ummat Islam secara hampir total sudah tidak lagi mengamalkan Islam, Islam hanya pada Nama. . Jadi? Mereka berani? Ya, mereka yakin. Bukankah ada pertolongan Allah? Ya memang ada, tetapi hanya kepada mereka yang benar-benar beriman. Umat Islam akan terpecah, beriman dan fasik, munafik, ..saya dan anda bagaimana? Allahu ..๐Ÿ˜” . Sepertimana mafhum sabda Nabi, ramainya Ummat Islam umpama buih-buih dilautan, banyak sekali tetapi tatkala dipukul ombak, pecah. Tidak kuat. . Ustaz ada bukti tak untuk lebih jelas? Lihat sahaja Malaysia, lebih ramai orang Islam tapi kuasa politik orang bukan Islam kuasai . Petikan ucapan Tun Dr. Mahathir, DAP yang mengemudi apa jua keputusan yang dibuat. . Ekonomi? Ramai orang Islam. Nak cari kedai orang Islam di kawasan 100% orang Islam pun payah? Kenapa? Selamat merenung. . Hadi Fayyadh Sekadar picisan. . . Jom dapatkan segala info2 akhir zaman yg telah dibukukan.. Promosi Buy 2 free 1 AVAILABLE.. Segera tekan link whatsapp.. Promosi bakal berakhir.. ๐Ÿ˜Š

71 1

NYAWA RAKAN LEBIH PENTING DARI PELURU ZIONIS. ALLAHUAKHBAR!!!! . Di saat generasi kita terpengaruh dengan asap rokok dan vape, kanak-kanak di Palestin pula mengharungi asap-asap tear gas Zionis Israel. . Keberanian kanak-kanak Palestin ini menunjukkan mereka tidak gentar dengan peluru-peluru Zionis Israel. Di hadapan mereka adalah pondok sniper Zionis Israel. . ๐ŸŽฅ Full video boleh dapatkan di telegran @jentikhati dan Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

8 0

Reposted from @jentikhati (@get_regrann) - Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . ๐ŸŽฅ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

46 0

Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

3 0

Kawal selagi mampu ya. Sabar selagi mampu. Jangan marah. . Benda dah berlaku. Waktu tak boleh nak putarkan semula. . Positif dan bersangka baik. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

3,374 9

Korang dah tengok cerita INSAN TERPILIH kat TV3 belum? Ni lah kisah sebenar disebalik cerita tu..siapa tengok comfirm mengalir air mata ๐Ÿ˜ข swipe tepi untuk baca kisah "HUSEIN GILA" @cakemanes . . #cakemanes #quotecakemanes #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #cintaislam #cintaislamic #jodoh #nakbebel #thetarbiyyah #nakfakta #igermalaysia #nakpickupline #niqabis #tiktokmalaysia #dramasweetdreams #nakpesan

51 0

Reposted from @jentikhati (@get_regrann) - Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . ๐ŸŽฅ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

15 0

Nabi SAW ditanya: "Wanita apakah yang terbaik?" . Baginda menjawab: "Apabila kau melihat dia, kau rasa bahagia" (Sahih An-Nasa'i) . Surah Ar-Ruum: 21 . Song _ Chaaha Hai Tujhko (Aku Akan Selalu Mencintaimu) Ost Mann ๐ŸŒธ

911 13

Assalamualaikum uolls.. Suka style yg first ke second ? Haaa duaยฒ cantek ! . โœจ2 helai RM100 โœจfree postage โœจfree bawal cotton nadraa โœจfree box โœจfree brooch . #tutorialshawl #tutorialbawal #bawalcottonmurah #bawalchiffonmurah #bajurayahaji #bajumengandung #bawalcottonvoilemurah #bawalchiffonvoilemurah #bawalcottonpremiummurah #bawal5rm100 #iyliamalek #viral #sweetDream #tuandanial #bajucantik #bawalcantekxiyliamalek #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

1 0

Credit to from @berbagiliterasi.id (@get_regrann) - Tag Siapapun Itu ๐Ÿ“Œ โ€ข Baper Wajar.. ๐Ÿฆ„ โ€ข โ€ข Repost from @topkonten โ€ข โ€ข Jangan lupa di follow ya guys agar tidak ketinggalan video lainnya๐ŸŒน๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ž โ€ข Follow(@ #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb .@thesedihvideo._ (@get_regrann) - @officialputerabk #diacrush #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakngepek #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #cakapmanis #neelsholmes #gengmoveon #akuokayofficial #secebiskenangan #hatikecai #abangbikai - #regrann ๐Ÿ“น @kittss_

289 0

#Repost @jentikhati (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Believe in Allah plan. Allahโ€™s plan will always be greater and more beautiful than all your disappointments. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

48 0

[ WANITA ZAMAN NOW ] โœจ . Allahuakbar semoga bukan dari kalangan adik beradik , kawan kawan kita ataupun DIRI SENDIRI .Jom berubah ukhti ku ๐Ÿ˜Š . . . #jentikhatiย #twitterjentikhatiย #quotejentikhati#sentapjentikhatiย #dakwahjentikhatiย #videojentikhati#sentapbebย #jentikhatiย #twitterjentikhati#quotejentikhatiย #sentapjentikhati#dakwahjentikhatiย #videojentikhatiย #sentapbeb #nakpickuplineย #tausiyahcintaย #cintaislam#jodoh#nakfaktaย #igermalaysiaย #jentikhatiย #nakpickupline#tausiyahcintaย #cintaislamย #cintaislamicย #niqabis

63 0

#Repost @penguat_iman.id (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Dari Abu Umamah radhiyallahu โ€˜anhu, ia berkata bahwa Rasulullah shallallahu โ€˜alaihi wa sallam bersabda, ู…ูŽู†ู’ ู‚ูŽุฑูŽุฃูŽ ุขูŠูŽุฉูŽ ุงู„ูƒูุฑู’ุณููŠู‘ู ูููŠ ุฏูุจูุฑู ูƒูู„ู‘ู ุตูŽู„ุงูŽุฉู ู…ูŽูƒู’ุชููˆู’ุจูŽุฉู ู„ูŽู…ู’ ูŠูŽู…ู’ู†ูŽุนู’ู‡ู ู…ูู†ู’ ุฏูุฎููˆู’ู„ู ุงู„ุฌูŽู†ู‘ูŽุฉู ุงูู„ุงู‘ูŽ ุงูŽู†ู’ ูŠูŽู…ููˆู’ุชูŽ โ€œ Siapa membaca ayat Kursi setiap selesai shalat, tidak ada yang menghalanginya masuk surga selain kematian.โ€ (HR. An-Nasai dalam Al Kubro 9: 44. Hadits ini dinyatakan shahih oleh Ibnu Hibban, sebagaimana disebut oleh Ibnu Hajar dalam Bulughul Maram) - Tag sahabatmu . @fakta_agama . #dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahsunnah #dakwahliterasi #dakwahitucinta #dakwahislamid #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahvisual #dakwahcinta #dakwahkampus #dakwahdalampuisi #dakwahjentikhati #dakwahsalaf #dakwahmuslimah #dakwahkartun #dakwahsentap #videojentikhati #nakluahsikit #jommuhasabahdiri #videodakwahmy #tolongdengar #nakkongsi #sentapbeb #naksentap #nakfakta #thetarbiyyah #spreaddakwah

14 0

#repost Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . ๐ŸŽฅ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

11 1

Sentiasalah berbuat kebaikan, berkata yang baik-baik, walaupun kita tak dipandang baik. . Cukuplah Allah yang mengetahui siapa kita, bagaimanakah kita kerana mencari penilaian orang hanya akan mengecewakan saja. . . ๐ŸŽฅ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

32 0

Dari Abu Umamah radhiyallahu โ€˜anhu, ia berkata bahwa Rasulullah shallallahu โ€˜alaihi wa sallam bersabda, ู…ูŽู†ู’ ู‚ูŽุฑูŽุฃูŽ ุขูŠูŽุฉูŽ ุงู„ูƒูุฑู’ุณููŠู‘ู ูููŠ ุฏูุจูุฑู ูƒูู„ู‘ู ุตูŽู„ุงูŽุฉู ู…ูŽูƒู’ุชููˆู’ุจูŽุฉู ู„ูŽู…ู’ ูŠูŽู…ู’ู†ูŽุนู’ู‡ู ู…ูู†ู’ ุฏูุฎููˆู’ู„ู ุงู„ุฌูŽู†ู‘ูŽุฉู ุงูู„ุงู‘ูŽ ุงูŽู†ู’ ูŠูŽู…ููˆู’ุชูŽ โ€œ Siapa membaca ayat Kursi setiap selesai shalat, tidak ada yang menghalanginya masuk surga selain kematian.โ€ (HR. An-Nasai dalam Al Kubro 9: 44. Hadits ini dinyatakan shahih oleh Ibnu Hibban, sebagaimana disebut oleh Ibnu Hajar dalam Bulughul Maram) - Tag sahabatmu . @fakta_agama . #dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahsunnah #dakwahliterasi #dakwahitucinta #dakwahislamid #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahvisual #dakwahcinta #dakwahkampus #dakwahdalampuisi #dakwahjentikhati #dakwahsalaf #dakwahmuslimah #dakwahkartun #dakwahsentap #videojentikhati #nakluahsikit #jommuhasabahdiri #videodakwahmy #tolongdengar #nakkongsi #sentapbeb #naksentap #nakfakta #thetarbiyyah #spreaddakwah #cintaislamic

194 0

Dari Abu Umamah radhiyallahu โ€˜anhu, ia berkata bahwa Rasulullah shallallahu โ€˜alaihi wa sallam bersabda, ู…ูŽู†ู’ ู‚ูŽุฑูŽุฃูŽ ุขูŠูŽุฉูŽ ุงู„ูƒูุฑู’ุณููŠู‘ู ูููŠ ุฏูุจูุฑู ูƒูู„ู‘ู ุตูŽู„ุงูŽุฉู ู…ูŽูƒู’ุชููˆู’ุจูŽุฉู ู„ูŽู…ู’ ูŠูŽู…ู’ู†ูŽุนู’ู‡ู ู…ูู†ู’ ุฏูุฎููˆู’ู„ู ุงู„ุฌูŽู†ู‘ูŽุฉู ุงูู„ุงู‘ูŽ ุงูŽู†ู’ ูŠูŽู…ููˆู’ุชูŽ โ€œ Siapa membaca ayat Kursi setiap selesai shalat, tidak ada yang menghalanginya masuk surga selain kematian.โ€ (HR. An-Nasai dalam Al Kubro 9: 44. Hadits ini dinyatakan shahih oleh Ibnu Hibban, sebagaimana disebut oleh Ibnu Hajar dalam Bulughul Maram) - Tag sahabatmu . @fakta_agama . #dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahsunnah #dakwahliterasi #dakwahitucinta #dakwahislamid #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahvisual #dakwahcinta #dakwahkampus #dakwahdalampuisi #dakwahjentikhati #dakwahsalaf #dakwahmuslimah #dakwahkartun #dakwahsentap #videojentikhati #nakluahsikit #jommuhasabahdiri #videodakwahmy #tolongdengar #nakkongsi #sentapbeb #naksentap #nakfakta #thetarbiyyah #spreaddakwah #cintaislamic

972 7

Believe in Allah plan. Allahโ€™s plan will always be greater and more beautiful than all your disappointments. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

3,308 6

Ada mata, lihat kebesaran Allah ada telingga, dengar kebesaran Allah ada hati, rasa kebesaran Allah. . Kalau engkau tidak merasai kebesaran Allah, janganlah impikan syurga. . Yakinlah dengan kesungguhan hatimu bahawa sesungguhnya Allah itu pemilik segalanya. . Kepada Dia, engkau datang. kepada Dia, engkau kembali. . Surah Al-Anfal ayat 2 yang bermaksud: Sesungguhnya orang yang beriman itu adalah mereka yang apabila disebut nama Allah gementarlah hati mereka dan apabila dibacakan kepada mereka ayat-ayatNya, bertambahlah iman mereka (kerananya) dan kepada Tuhanlah mereka bertawakal, (8:2) . . ๐ŸŽฅ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

4,324 18

Bersangka baik dengan apa yang Allah berikan. Kerana Dia lebih mengetahui apa yang terbaik untuk kita. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

96 0

#repost Kalau jodoh belum datang, boleh lagi nak bersabar. . Tapi... . Kalau gaji belum masuk, tak senang duduk dibuatnya ๐Ÿ˜‚. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

46 0

#Repost @jentikhati.tv โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Amalan tak beri makna jika tak solat - Jika amalan baik seperti sedekah, zakat serta berbuat baik sesama makhluk dilaksanakan, tetapi tidak solat, amalan itu tidak memberi makna kerana solat adalah tiang agama dan bagaimana amalan lain ingin berdiri jika tidak ada tiang tempat bersandar. - Bagaimanapun, ini tidak bermakna seseorang itu perlu berhenti melakukan amalan kebaikan kerana Allah Maha Pengampun dan berkuasa untuk mengurniakan kefahaman ilmu serta hidayah-Nya yang boleh membuka hati seorang itu menunaikan solat apabila memahami kepentingan serta manfaatnya. - Sabda Rasulullah SAW: "Solat itu akan mencegah daripada sebarang perbuatan yang keji dan mungkar." Seseorang yang mendirikan solat dan faham suruhan itu pastinya mempunyai akhlak terpuji, malah mereka sentiasa memelihara akhlak setiap masa. - Allah SWT berfirman yang bermaksud: "Bacalah apa yang telah diwahyukan kepadamu, iaitu al-Kitab (al-Quran) dan dirikanlah solat. Sesungguhnya solat itu mencegah daripada (perbuatan) keji dan mungkar. Dan sesungguhnya mengingati Allah (solat) adalah lebih besar (keutamaannya dari ibadah lain). Dan Allah mengetahui apa yang kamu kerjakan." (Surah al-Ankabut, ayat 45). . . ๐ŸŽฅ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

6 0

Jangan berhenti berdoa. . โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” . Posted @withrepost โ€ข @nuruljannatulakmal Jangan sombong utk berdoa ๐Ÿ˜ž . @nuruljannatulakmal @suara_ustadz @videokajianuha #tausiyahcinta #thetarbiyyah #abbasy #jentikhati #dakwahsentap #tarbiahsentap #doa #ingatanbersamaAAR #nuruljannatulakmal #sharingbyNJA #annaalynzrich #nja #tagsahabatkita #dakwahjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #instailmu .

12 0

#Repost @saham.akhirat โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข RepostBy @jentikhati.tv: "Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . ๐ŸŽฅ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb" (via #RepostIG+ @AppsKottage)

51 0

Apa yang korang akan buat jika hari ini hari terakhir dalam hidup? Mudah2an dapatlah kita hidup dan beribadat seperti harini hari terakhir. Teruslah tersenyum. ๐Ÿ˜Š Moga dipermudahkan dan dikuatkan hati kita utk terus mengejar redha Allah aamiin โค๏ธ ๐Ÿ“Œ @nuruljannatulakmal @a.sisterinislam #repost ๏ทฝ . When you wake up in the morning, do not expect to see the evening live as though today is all that you have. Yesterday has passed with its good and evil, while tomorrow has not yet arrived. . Your life's span is but one day, as if you were born in it and will die at the end of it. With this attitude, you will not be caught between an obsession over the past, with all its anxieties, and the hopes of the future, with all its uncertainty. . Live for today: During this day should pray with a wakeful heart, recite the Qur'an with understanding, and remember Allah with sincerity. . In this day you should be balanced in your affairs, satisfied with your allotted portion, concerned with your appearance and health. Organize the hours of this day, so that you make years out of minutes and months out of seconds. Seek forgiveness from your Lord, remember Him, prepare for the final parting from this world, and live today happily and at peace. . Be content with your sustenance, your wife/husband, your children, your work, your house and your station in life. . So hold that which I have given you and be of the grateful. (Qur 'an 7: 144) . Live today free from sorrow, bother, anger, jealousy, and malice...๐Ÿค—๐Ÿ’ž . . . . . . . . . #dinaananda1 #notetoself #reminderformyselffirst #tausiyahcinta #thetarbiyyah #abbasy #jentikhati #dakwahsentap #tarbiahsentap #doa #ingatanbersamaAAR #nuruljannatulakmal #sharingbyNJA #annaalynzrich #nja #tagsahabatkita #dakwahjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #instailmu #hijrahsoul

27 0

Korean Japanese Style College School Backpack Laptop Travel Bags Beg Sekolah --- korean style women โ€ขโ€ข ( PROMOSI HEBAT ) ๐ŸŒธ Pre-order โ€ขโ€ข ๐ŸŒธ Postage free beli 5 item ke atas โ€ขโ€ข ๐ŸŒธ Cara order ss gambar dan click link di bio us, โ€ขโ€ข ๐ŸŒฟPls tag kawan korang tgah cari baju style Korea wanita ๐ŸŒฟ โ€ขโ€ข { #suraidashoppbeg ) .. #twitterjentikhat #quotejentikhati#sentapjentikhati #dakwahjentikhati#videojentikhati #sentapbeb#alhamdulillah #nakpickupline#tausiyahcinta #cintaislam#lawakterkini #jodoh#thetarbiyyah#seribusatucinta #cintaislamic#nakbebel#rindu #nakfakta #niqabis#igermalaysia #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta#goodmorning #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #dakwahsunnah #dakwahislamid#ilmuagama #manfaat #videorenungan#videodakwah #videolawak #videoviral

6 0

#Repost @jentikhati (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Trust with Allah SWT ๐Ÿ˜Šโค . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

50 0

#Repost @jentikhati (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . ๐ŸŽฅ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

3 0

RepostBy @jentikhati.tv: "Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . ๐ŸŽฅ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb" (via #RepostIG+ @AppsKottage)

30 0

Metal Tag Exclusive Warda Khimar 2.0 ! . DAH RESTOCK BANYAK KALI ! JANGAN LEPASKAN PELUANG YANG ADA.๐Ÿค— . โœจ2 helai RM100 โœจfree postage โœจfree bawal cotton nadraa โœจfree box โœจfree brooch

3 1

Assalamualaikum uolls.. Jangan tido lagii. Jom cuci mata tengok koleksi Warda Khimar 2.0 . DAH RESTOCK BANYAK KALI ! . โœจ2 helai RM100 โœจfree postage โœจfree bawal cotton nadraa โœจfree box โœจfree brooch

4 1

Awk dah kat level mana? ๐Ÿ˜Š Jangan ada istilah, โ€œbuat apa beribadat kalau terpaksa.. ๐Ÿคฃ โ€œ Haha ketahuilah nak mula hijrah dan perbaiki diri tu mmg kena mula dgn paksa diri ๐Ÿ˜Š Kalau xpaksa diri, mungkin saja sekarang tak pakai stokin lagi, labuhkan tuduh etc. Tak mudah, start sikit pun takpa sebab tu lagi mulia dari tak start langsung dengan alasan, xdapat hidayah lagi. Mmm Dan bila kau tengok ada orang yang masih struggle dalam hijrah, jangan hina atau kutuk dia tapi kan lebih baik kalau doakan dia . Mudah2an doa tu utk kita gak ๐Ÿ˜ž Memang tak mudah, kadang2 aku juga lalai.. mmm tapi Sama2 lah kita muhasabah diri dan cuba perbaiki lagi diri. ๐Ÿ˜Š . Moga terus istiqamah di jalan Allah aamiin โค๏ธ . @nuruljannatulakmal @hijrahsoul #tausiyahcinta #thetarbiyyah #abbasy #jentikhati #dakwahsentap #tarbiahsentap #doa #ingatanbersamaAAR #nuruljannatulakmal #sharingbyNJA #annaalynzrich #nja #tagsahabatkita #dakwahjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #instailmu #hijrahsoul

81 0

Sentiasalah berbuat kebaikan, berkata yang baik-baik, walaupun kita tak dipandang baik. . Cukuplah Allah yang mengetahui siapa kita, bagaimanakah kita kerana mencari penilaian orang hanya akan mengecewakan saja. . . . Kredit @jentikhati.tv . . #teamsuriatiomar #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

134 3

Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . ๐ŸŽฅ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

9,556 125

Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . ๐ŸŽฅ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

16,837 163

๐ŸŒป Tiada air mata dan derita yg percuma . Utk setiap bahagia yg selalu kita rindukan dan utk setiap senang yg ingin kita kecapi; perlukan harga. . Tuhan tak lihat sekeras mana engkau kerjakan, tetapi Tuhan lihat setiap ikhlas yg kau curahkan. . Setiapnya akan dibalas satu-satu. Cepat ataupun lambat. . Di sini atau di sana. . Kau percaya itu, kan? . "Kita merancang, Allah juga merancang. Sesungguhnya perancangan Allah itulah sebaik-baik perancangan" . ||| Sat , Sept , 14 , 2019 ||| ๐ŸŒธโค๏ธ๐ŸŒน๐Ÿป . . . . . . . #moment#tazkirah#jentikhati#twitterjentikhati#quotejentikhati#sentapjentikhati#dakwahjentikhati#videojentikhati#sentapbeb#tiktokmalaysia#lawakhambar#dakwahjentikhati#videojentikhati#sentapbeb#nakpickupline#tausiyahcinta#thetarbiyyah#cintaislamic#nakbebel#roadtojannah#nakfakta#selafazcinta#igermalaysia#malaysiaviners#nakpickupline#tausiyahcinta#cintaislam#thetarbiyyah#seribusatucerita #nakbebel #maluapabossku #spreaddakwah #atukpesan #malaysiatrending #jommuhasabahdiri #jomrepost #jomshare

136 5

Semoga bermanfaat buat semua, ... Tanda-tanda Allah sayang kita. ... Allah kalau nak uji kita ada banyak cara, tidak semestinya Allah turunkan bala. ... Boleh jadi nikmat harta benda itu ujian. ... Belajar sangka baik dan bersyukur. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

34 0

Aku juga manusia biasa.Yang kadang lelah menanggung derita.Yang pandai berputus asa jika terluka,Dan yang selalu tersungkur saat kecewa.. . Hanya saja aku masih punya Dia.sang pemilik cinta yang masih setia.Yang tak pernah putus mengirim kasih sayang-Nya melalui ujian yang menimpa. . Alhamdulillah..terima kasih Allah..๐ŸŒท . . Follow @nukilan_penulis_jalanan . . #qoutesdeep #nakpesan #repostandshare #malaysiatrending #gengjiwakacau #ayatdeep #kitabroken #nakpickupline #brokenheart #nakbebel #sentapbeb #dakwahiscinta #hatiperempuan #akubroken #dakwah #nakluah #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #nakpesan #akuokay #catatancintamuslimah #nasihatcinta #medandakwah #tarbiahdiri #pesanandariku #tarbiahsentap #hatimohontabah

97 0

Baru berkabus di mata, inikan kabus yang dah lama dihati tidak diendahkan. Moga kita mati dalam khusnul hotimah. Ameen.๐Ÿคฒ - - Follow kami untuk peringatan harian! @buktarb โ €โ €โ €โ €โ €โฃ -โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โฃ -โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โฃ #Buktarb #SquadIsbir #IsbirOfficial #TarbiahSentap #DakwahSentap #katakatahikmah #islamicquotes#jomdakwahย #apakesย #donedakwah ย #usrahsantai#sentapbebย #lukisandakwahย #roadtojannah#

53 1

Trust with Allah SWT ๐Ÿ˜Šโค . . . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

26 0

Trust with Allah SWT ๐Ÿ˜Šโค . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini ๐Ÿ’ฏ. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

6,197 6

CARA QADHA SOLAT YANG TERTINGGAL LAMA DAN TIPS . Untuk memudahkan qadha solat fardhu, seseorang itu boleh melakukan solat qadha selepas solat fardhu misalnya selepas melakukan solat fardhu zohor disambung terus dengan solat qadha zohor dan begitulah untuk waktu-waktu solat fardhu yang lain. . Solat qadha juga boleh dilakukan 5 waktu solat qadha sekali gus sebelum tidur atau ketika tengah malam semampu yang mungkin. . Solat qadha fardhu boleh dilakukan pada bila-bila masa kecuali ulama' kata haram untuk qadha solat fardhu semasa khatib sedang naik di atas mimbar untuk membaca khutbah. Wallahualam. . *Dapatkan Buku AATM (Ajari Aku Tinggalkan Maksiat) ready stock sekarang dan juga bersama buku buku tarbiah yang lain dengan whatsapp 019 680 3782 ๐Ÿ˜Š . #SquadIsbir #IsbirOfficial #DakwahSentap #TarbiahSentap #BukuBaru #BukuTarbiah #IndieIslamik #SuratPutusAsa #AjariAkuTinggalkanMaksiat #TaubatTertangguh #KomboBulanan #katakatahikmah #islamicquotes#jomdakwahย #apakesย #donedakwah ย #usrahsantai#sentapbebย #lukisandakwahย #roadtojannah# HQ : @isbirofficial

11 0
Home - Privacy policy - FAQ - Contact
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramโ„ข logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.
Pikfeed ยฉ 2019. All Right Reserved.