Tag #quotejentikhati Recent Instagram Photos and Videos

31,327 Posts for this tag

Subhanallah, merdunya Ayat Suci Al-Quran. . Selalulah baca Al Quran. Semoga kita yang membaca dan mendengar kalam Allah turut mendapat manfaatnya. . Aaminn.. . . . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

13 0

Terbaik Pakcik 😘👍. . Syok pulak dengar cara penyampaian selawat pakcik nie. . Semoga usaha murni beliau diberkati Allah SWT. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

246 4

Jangan mesra dan melebih-lebih dengan pasangan orang, tunang orang, suami/isteri orang lain. . Jika kita menjaga diri kita, pasti pasangan kita juga akan menjaga. Jodoh itu cerminan buat diri. . . Kredit : @habibalizaenalalhamid @cocombee . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

5 0

Terbaik Pakcik 😘👍. . Syok pulak dengar cara penyampaian selawat pakcik nie. . Semoga usaha murni beliau diberkati Allah SWT. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

437 1

Assalammualaikum kesayangan ☺️❤️ . Posted @withrepost@jentikhati Believe in Allah plan. Allah’s plan will always be greater and more beautiful than all your disappointments. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

6 0

Peperangan demi peperangan sedang melanda dunia, apakah saya dan anda semua masih terlena? Kenyataan balas oleh Amerika terhadap Iran. . Bagi yang tahu ini hanyalah sandiwara global yang menjadi lakonan semata-mata. Iran adalah negara sekutu kuat Amerika. Jika peperangan berlaku, sebenarnya sasaran mereka bukan Iran, tetapi? . . Ayuh, buka mata kita . Siapa ya Ustaz? Islam lah sasarannya . Yang mana Serangan keatas Islam secara mutlak bakal dimulakan. . . Jauhkan kami Ya Allah daripada fitnah ini . Kenapa mereka nak serang ummat Islam? Kerana mereka sudah melihat ummat Islam secara hampir total sudah tidak lagi mengamalkan Islam, Islam hanya pada Nama. . Jadi? Mereka berani? Ya, mereka yakin. Bukankah ada pertolongan Allah? Ya memang ada, tetapi hanya kepada mereka yang benar-benar beriman. Umat Islam akan terpecah, beriman dan fasik, munafik, ..saya dan anda bagaimana? Allahu ..😔 . Sepertimana mafhum sabda Nabi, ramainya Ummat Islam umpama buih-buih dilautan, banyak sekali tetapi tatkala dipukul ombak, pecah. Tidak kuat. . Ustaz ada bukti tak untuk lebih jelas? Lihat sahaja Malaysia, lebih ramai orang Islam tapi kuasa politik orang bukan Islam kuasai . Petikan ucapan Tun Dr. Mahathir, DAP yang mengemudi apa jua keputusan yang dibuat. . Ekonomi? Ramai orang Islam. Nak cari kedai orang Islam di kawasan 100% orang Islam pun payah? Kenapa? Selamat merenung. . Hadi Fayyadh Sekadar picisan. . . Jom dapatkan segala info2 akhir zaman yg telah dibukukan.. Promosi Buy 2 free 1 AVAILABLE.. Segera tekan link whatsapp.. Promosi bakal berakhir.. 😊

73 1

NYAWA RAKAN LEBIH PENTING DARI PELURU ZIONIS. ALLAHUAKHBAR!!!! . Di saat generasi kita terpengaruh dengan asap rokok dan vape, kanak-kanak di Palestin pula mengharungi asap-asap tear gas Zionis Israel. . Keberanian kanak-kanak Palestin ini menunjukkan mereka tidak gentar dengan peluru-peluru Zionis Israel. Di hadapan mereka adalah pondok sniper Zionis Israel. . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegran @jentikhati dan Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

8 0

Reposted from @jentikhati (@get_regrann) - Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

46 0

Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

3 0

Kawal selagi mampu ya. Sabar selagi mampu. Jangan marah. . Benda dah berlaku. Waktu tak boleh nak putarkan semula. . Positif dan bersangka baik. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

3,400 9

Korang dah tengok cerita INSAN TERPILIH kat TV3 belum? Ni lah kisah sebenar disebalik cerita tu..siapa tengok comfirm mengalir air mata 😢 swipe tepi untuk baca kisah "HUSEIN GILA" @cakemanes . . #cakemanes #quotecakemanes #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #cintaislam #cintaislamic #jodoh #nakbebel #thetarbiyyah #nakfakta #igermalaysia #nakpickupline #niqabis #tiktokmalaysia #dramasweetdreams #nakpesan

52 0

Reposted from @jentikhati (@get_regrann) - Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

15 0

Nabi SAW ditanya: "Wanita apakah yang terbaik?" . Baginda menjawab: "Apabila kau melihat dia, kau rasa bahagia" (Sahih An-Nasa'i) . Surah Ar-Ruum: 21 . Song _ Chaaha Hai Tujhko (Aku Akan Selalu Mencintaimu) Ost Mann 🌸

915 13

#Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ Believe in Allah plan. Allah’s plan will always be greater and more beautiful than all your disappointments. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

48 0

#repost Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

11 1

Sentiasalah berbuat kebaikan, berkata yang baik-baik, walaupun kita tak dipandang baik. . Cukuplah Allah yang mengetahui siapa kita, bagaimanakah kita kerana mencari penilaian orang hanya akan mengecewakan saja. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

32 0

Niat kena betul bila nak kurus ni. Jangan ingat nak jadi sexy lak nanti. Biar bila kurus nanti kesihatan menjadi lebih baik dan sempurnakan solat dan segala amalan baik yg lain. Semoga kita semua mendapat keredhoaan Nya dgn segala niat kita.. aminnn . . Jom kurus sebelum 2020 ! Klik link di Bio ig atau whatapps kami:- Coach Amir 0125181005 Coach Mala 0125061718 . #fitcouple_amirmala #niatkurus #raya2019 #bajukurung #jjcmtv3 #penmerahdotcom #malaysiatrending #brunei #snacking #90dayschallenge #tipskurus #gym #weightlosstips #jommuhasabahdiri #jjcm #diet #eatclean #dietkalori #kuruscepat #sayamasak #vitdaily #quotejentikhati #kekhantaran #ketolifestyle #masakanmelayu #resepi #mahn #resepibonda #instamalaysia #zumbafamily

319 7

Nak kurus ni ambil air putih jangan nak tambah lagi minuman manis ye. Sebab gula akan bertukar menjadi lemak kalau kita tak bakar balik. Kurangkan gula anda bakal melihat perubahan pd diri anda. . . Jom kurus sebelum 2020 ! Klik link di Bio ig atau whatapps kami:- Coach Amir 0125181005 Coach Mala 0125061718 . #fitcouple_amirmala #gula #rminumanmanis #bajukurung #jjcmtv3 #penmerahdotcom #malaysiatrending #brunei #snacking #salam #tipskurus #puasa #weightlosstips #jommuhasabahdiri #jjcm #diet #eatclean #dietkalori #kuruscepat #sayamasak #vitdaily #quotejentikhati #kekhantaran #ketolifestyle #masakanmelayu #resepi #mahn #resepibonda #instamalaysia #zumbafamily

55 1

Believe in Allah plan. Allah’s plan will always be greater and more beautiful than all your disappointments. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

3,320 6

Ada mata, lihat kebesaran Allah ada telingga, dengar kebesaran Allah ada hati, rasa kebesaran Allah. . Kalau engkau tidak merasai kebesaran Allah, janganlah impikan syurga. . Yakinlah dengan kesungguhan hatimu bahawa sesungguhnya Allah itu pemilik segalanya. . Kepada Dia, engkau datang. kepada Dia, engkau kembali. . Surah Al-Anfal ayat 2 yang bermaksud: Sesungguhnya orang yang beriman itu adalah mereka yang apabila disebut nama Allah gementarlah hati mereka dan apabila dibacakan kepada mereka ayat-ayatNya, bertambahlah iman mereka (kerananya) dan kepada Tuhanlah mereka bertawakal, (8:2) . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

4,339 18

Bersangka baik dengan apa yang Allah berikan. Kerana Dia lebih mengetahui apa yang terbaik untuk kita. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

96 0

#repost Kalau jodoh belum datang, boleh lagi nak bersabar. . Tapi... . Kalau gaji belum masuk, tak senang duduk dibuatnya 😂. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

46 0

#Repost @jentikhati.tv • • • • • • Amalan tak beri makna jika tak solat - Jika amalan baik seperti sedekah, zakat serta berbuat baik sesama makhluk dilaksanakan, tetapi tidak solat, amalan itu tidak memberi makna kerana solat adalah tiang agama dan bagaimana amalan lain ingin berdiri jika tidak ada tiang tempat bersandar. - Bagaimanapun, ini tidak bermakna seseorang itu perlu berhenti melakukan amalan kebaikan kerana Allah Maha Pengampun dan berkuasa untuk mengurniakan kefahaman ilmu serta hidayah-Nya yang boleh membuka hati seorang itu menunaikan solat apabila memahami kepentingan serta manfaatnya. - Sabda Rasulullah SAW: "Solat itu akan mencegah daripada sebarang perbuatan yang keji dan mungkar." Seseorang yang mendirikan solat dan faham suruhan itu pastinya mempunyai akhlak terpuji, malah mereka sentiasa memelihara akhlak setiap masa. - Allah SWT berfirman yang bermaksud: "Bacalah apa yang telah diwahyukan kepadamu, iaitu al-Kitab (al-Quran) dan dirikanlah solat. Sesungguhnya solat itu mencegah daripada (perbuatan) keji dan mungkar. Dan sesungguhnya mengingati Allah (solat) adalah lebih besar (keutamaannya dari ibadah lain). Dan Allah mengetahui apa yang kamu kerjakan." (Surah al-Ankabut, ayat 45). . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

6 0

#Repost @saham.akhirat • • • • • • RepostBy @jentikhati.tv: "Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb" (via #RepostIG+ @AppsKottage)

51 0

Apa yang korang akan buat jika hari ini hari terakhir dalam hidup? Mudah2an dapatlah kita hidup dan beribadat seperti harini hari terakhir. Teruslah tersenyum. 😊 Moga dipermudahkan dan dikuatkan hati kita utk terus mengejar redha Allah aamiin ❤️ 📌 @nuruljannatulakmal @a.sisterinislam #repost ﷽ . When you wake up in the morning, do not expect to see the evening live as though today is all that you have. Yesterday has passed with its good and evil, while tomorrow has not yet arrived. . Your life's span is but one day, as if you were born in it and will die at the end of it. With this attitude, you will not be caught between an obsession over the past, with all its anxieties, and the hopes of the future, with all its uncertainty. . Live for today: During this day should pray with a wakeful heart, recite the Qur'an with understanding, and remember Allah with sincerity. . In this day you should be balanced in your affairs, satisfied with your allotted portion, concerned with your appearance and health. Organize the hours of this day, so that you make years out of minutes and months out of seconds. Seek forgiveness from your Lord, remember Him, prepare for the final parting from this world, and live today happily and at peace. . Be content with your sustenance, your wife/husband, your children, your work, your house and your station in life. . So hold that which I have given you and be of the grateful. (Qur 'an 7: 144) . Live today free from sorrow, bother, anger, jealousy, and malice...🤗💞 . . . . . . . . . #dinaananda1 #notetoself #reminderformyselffirst #tausiyahcinta #thetarbiyyah #abbasy #jentikhati #dakwahsentap #tarbiahsentap #doa #ingatanbersamaAAR #nuruljannatulakmal #sharingbyNJA #annaalynzrich #nja #tagsahabatkita #dakwahjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #instailmu #hijrahsoul

27 0

Korean Japanese Style College School Backpack Laptop Travel Bags Beg Sekolah --- korean style women •• ( PROMOSI HEBAT ) 🌸 Pre-order •• 🌸 Postage free beli 5 item ke atas •• 🌸 Cara order ss gambar dan click link di bio us, •• 🌿Pls tag kawan korang tgah cari baju style Korea wanita 🌿 •• { #suraidashoppbeg ) .. #twitterjentikhat #quotejentikhati#sentapjentikhati #dakwahjentikhati#videojentikhati #sentapbeb#alhamdulillah #nakpickupline#tausiyahcinta #cintaislam#lawakterkini #jodoh#thetarbiyyah#seribusatucinta #cintaislamic#nakbebel#rindu #nakfakta #niqabis#igermalaysia #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta#goodmorning #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #dakwahsunnah #dakwahislamid#ilmuagama #manfaat #videorenungan#videodakwah #videolawak #videoviral

6 0

#Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ Trust with Allah SWT 😊❤ . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

50 0

#Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

3 0

RepostBy @jentikhati.tv: "Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb" (via #RepostIG+ @AppsKottage)

30 0

Metal Tag Exclusive Warda Khimar 2.0 ! . DAH RESTOCK BANYAK KALI ! JANGAN LEPASKAN PELUANG YANG ADA.🤗 . ✨2 helai RM100 ✨free postage ✨free bawal cotton nadraa ✨free box ✨free brooch

3 1

Assalamualaikum uolls.. Jangan tido lagii. Jom cuci mata tengok koleksi Warda Khimar 2.0 . DAH RESTOCK BANYAK KALI ! . ✨2 helai RM100 ✨free postage ✨free bawal cotton nadraa ✨free box ✨free brooch

4 1

Awk dah kat level mana? 😊 Jangan ada istilah, “buat apa beribadat kalau terpaksa.. 🤣 “ Haha ketahuilah nak mula hijrah dan perbaiki diri tu mmg kena mula dgn paksa diri 😊 Kalau xpaksa diri, mungkin saja sekarang tak pakai stokin lagi, labuhkan tuduh etc. Tak mudah, start sikit pun takpa sebab tu lagi mulia dari tak start langsung dengan alasan, xdapat hidayah lagi. Mmm Dan bila kau tengok ada orang yang masih struggle dalam hijrah, jangan hina atau kutuk dia tapi kan lebih baik kalau doakan dia . Mudah2an doa tu utk kita gak 😞 Memang tak mudah, kadang2 aku juga lalai.. mmm tapi Sama2 lah kita muhasabah diri dan cuba perbaiki lagi diri. 😊 . Moga terus istiqamah di jalan Allah aamiin ❤️ . @nuruljannatulakmal @hijrahsoul #tausiyahcinta #thetarbiyyah #abbasy #jentikhati #dakwahsentap #tarbiahsentap #doa #ingatanbersamaAAR #nuruljannatulakmal #sharingbyNJA #annaalynzrich #nja #tagsahabatkita #dakwahjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #instailmu #hijrahsoul

82 0

Sentiasalah berbuat kebaikan, berkata yang baik-baik, walaupun kita tak dipandang baik. . Cukuplah Allah yang mengetahui siapa kita, bagaimanakah kita kerana mencari penilaian orang hanya akan mengecewakan saja. . . . Kredit @jentikhati.tv . . #teamsuriatiomar #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

135 3

Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

9,575 125

Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

16,865 163

🌻 Tiada air mata dan derita yg percuma . Utk setiap bahagia yg selalu kita rindukan dan utk setiap senang yg ingin kita kecapi; perlukan harga. . Tuhan tak lihat sekeras mana engkau kerjakan, tetapi Tuhan lihat setiap ikhlas yg kau curahkan. . Setiapnya akan dibalas satu-satu. Cepat ataupun lambat. . Di sini atau di sana. . Kau percaya itu, kan? . "Kita merancang, Allah juga merancang. Sesungguhnya perancangan Allah itulah sebaik-baik perancangan" . ||| Sat , Sept , 14 , 2019 ||| 🌸❤️🌹🐻 . . . . . . . #moment#tazkirah#jentikhati#twitterjentikhati#quotejentikhati#sentapjentikhati#dakwahjentikhati#videojentikhati#sentapbeb#tiktokmalaysia#lawakhambar#dakwahjentikhati#videojentikhati#sentapbeb#nakpickupline#tausiyahcinta#thetarbiyyah#cintaislamic#nakbebel#roadtojannah#nakfakta#selafazcinta#igermalaysia#malaysiaviners#nakpickupline#tausiyahcinta#cintaislam#thetarbiyyah#seribusatucerita #nakbebel #maluapabossku #spreaddakwah #atukpesan #malaysiatrending #jommuhasabahdiri #jomrepost #jomshare

136 5

Semoga bermanfaat buat semua, ... Tanda-tanda Allah sayang kita. ... Allah kalau nak uji kita ada banyak cara, tidak semestinya Allah turunkan bala. ... Boleh jadi nikmat harta benda itu ujian. ... Belajar sangka baik dan bersyukur. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

34 0

Trust with Allah SWT 😊❤ . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

6,204 6

Credit to from @jentikhati.tv (@get_regrann) - NYAWA RAKAN LEBIH PENTING DARI PELURU ZIONIS. . Di saat generasi kita terpengaruh dengan asap rokok dan vape, kanak-kanak di Palestin pula mengharungi asap-asap tear gas Zionis Israel. Keberanian kanak-kanak Palestin ini menunjukkan mereka tidak gentar dengan peluru-peluru Zionis Israel. Di hadapan mereka adalah pondok sniper Zionis Israel. Risiko untuk ditembak sangat tinggi tetapi menyelamatkan saudara mereka lebih penting. Kalau dilihat dari segi fizikal, mungkin mereka ini masih bersekolah rendah. 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb .@thesedihvideo._ (@get_regrann) - @officialputerabk #diacrush #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakngepek #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #cakapmanis #neelsholmes #gengmoveon #akuokayofficial #secebiskenangan #hatikecai #abangbikai - #regrann 📹 @kittss_

1,667 12

Geram je 😻. Korang ada tak kuncing yang manja macam ni. . Baru tinggal sekejap dah rindu tuan dia. 😂😁. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

4,085 76

JEMPUTAN KE MAJLIS MALAM SEJUTA SELAWAT NEGERI SEMBILAN Memberi CINTA Membalas RINDU Niatkan untuk merebut redha ALLAH Gembirakan hati RASULULLAH Malam Sejuta Selawat N.Sembilan Tarikh : 25.10.2019 Tempat : Orked Event And Space, SECC SENAWANG (sebelah D'cattleya) 🌹💕 . . Andai kerinduan yg tak bertepi itu bisa di olah menjadi bentuk...maka bentuknya adalah majlis selawat buatMu kekasih bg curahan rasa rindu dan cinta yg amat buat mu YA RASULULLAH. Tidak bisa diukur kasihMU pada kami..Majlis selawat ini secubit rasa kami yang terluah bagi seorang pendosa yg membutuh SyafaatMu NABI SAW yg Agung💕🌹 Apakah yang ingin dihadiahkan kepadaNya? . . اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلىٰ الِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلَّم َ🌹 KEMPEN INFAQ RM10 SEORANG SEMPENA MALAM SEJUTA SELAWAT SEDANG BERLANGSUNG Rebutlah peluang ini wahai perindu semua. Sumbangan boleh dihulurkan ke akaun di bawah: 0506 7010 0131 08 Bank Islam Baitul Khadeejah Al Kubro Dan whatsapp slip transaksi ke no 0123737580 (Aishah) untuk rekod. Sollu alan Nabiy💕 #dakwahgadishijrah #quotesgadishijrah #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #dakwahjentikhati #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #nakpickupline #jodoh #roadtomajlissejutaselawatn9 #malamsejutaselawatn9 #cintaseorangpendosa #ustazneezamalbanjari #cintuitumenggilakan

98 0

" Berkata benarlah walaupun pahit ". . Sejak kecil kita telah dididik oleh kedua ibubapa kita supaya sentiasa jujur dalam setiap perbuatan dan percakapan. . Hal ini kerana perbuatan jujur akan membawa kepada kebaikan dan kebaikan itu akan membawa kita ke arah syurga.

2,909 6

Selawat Nabi . ❝Sesibuk mana pun kita, jangan lupa selawat pada Nabi S.A.W kerana kita ini tidak putus tumpang rahmat Baginda❞ . https://t.me/dakwahgadishijrah . #dakwahgadishijrah #quotesgadishijrah #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #dakwahjentikhati #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #nakpickupline #jodoh

1,807 1

Ummi kata: . Tidak semua yang engkau cintai akan membahagiakan kamu. . Tidak semua yang engkau benci akan menyedihkan kamu. . Namun berharaplah untuk sentiasa bergantung harap pada DIA bukan pada manusia. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

8 0

Assalamualaikum sahabat. Semoga Allah permudahkan urusan dan murahkan rezeki kalian hari ini. . Amin ya Allah ☺️. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

50 0

Dipenjara 15 Tahun Istrinya Tak Pernah Menjenguk, Saat Keluar Menangis Melihat Isterinya . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

7,923 61

Dipenjara 15 Tahun Istrinya Tak Pernah Menjenguk, Saat Keluar Menangis Melihat Isterinya . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

12,591 92

May Allah give us all an easy death, ameen. 😭🙌. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

1,870 4

May Allah give us all an easy death, ameen. 😭🙌. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

2,997 6
Home - Privacy policy - FAQ - Contact
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.
Pikfeed © 2019. All Right Reserved.