Tag #jentikhati Recent Instagram Photos and Videos

101,192 Posts for this tag

Subhanallah, merdunya Ayat Suci Al-Quran. . Selalulah baca Al Quran. Semoga kita yang membaca dan mendengar kalam Allah turut mendapat manfaatnya. . Aaminn.. . . . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

10 0

Bahagia itu bukan milik mereka yang hidupnya serba ada,bukan pula milik mereka yang selalu mendapatkan apa yang di inginkan,tetapi bahagia itu milik mereka yang selalu bersyukur . @islamitu_indah

1 1

Jom ramai-ramai istighfar setiap hari semoga Allah turunkan hujan agar cepat beredar jerebu di Malaysia.

1 2

Terbaik Pakcik πŸ˜˜πŸ‘. . Syok pulak dengar cara penyampaian selawat pakcik nie. . Semoga usaha murni beliau diberkati Allah SWT. . . πŸŽ₯ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini πŸ’―. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

234 4

Jangan mesra dan melebih-lebih dengan pasangan orang, tunang orang, suami/isteri orang lain. . Jika kita menjaga diri kita, pasti pasangan kita juga akan menjaga. Jodoh itu cerminan buat diri. . . Kredit : @habibalizaenalalhamid @cocombee . . πŸŽ₯ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini πŸ’―. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

5 0

Terbaik Pakcik πŸ˜˜πŸ‘. . Syok pulak dengar cara penyampaian selawat pakcik nie. . Semoga usaha murni beliau diberkati Allah SWT. . . πŸŽ₯ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini πŸ’―. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

421 1

Maka sesiapa berbuat kebajikan seberat zarah, nescaya akan dilihatnya (dalam surat amalnya)! Surah Al Zalzalah, Ayat 7 . #JomRepost #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #apakes #motivasi #quote #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline

11 0

Assalammualaikum kesayangan ☺️❀️ . Posted @withrepost β€’ @jentikhati Believe in Allah plan. Allah’s plan will always be greater and more beautiful than all your disappointments. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini πŸ’―. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

6 0

FOLLOW, LIKE DAN SHARE Follow kami untuk pelbagai video yg menarik, Tazkirah setiap hri..☺️☺️ #ustazwadiannuar #ustazwadi #ustazwadianuar #ustazazharidrus #ustazjafriabubakarmahmoodi #khalidbasalamah #ustadabdulsomad #ustazadihidayat #hananataki #okisetianadewi #hadifayyadh #jentikhati #nakpesan #lawakxsentap #kongsislamik Video lawak @lawakxsentap update video setiap hari

101 0

Zainab adlh puteri pertama Rasulullah s,a,w, dilahirkn ketika Nabi s,a,w berusia 30thun. Ketika Zainab berusia 13tahun, Nabi s,a,w dengan persetujuan Saidatina Siti Khadijah r.a dan Zainab maka kahwinlah Zainab dgn Abu al-Ass bin ar-Rabi'(seorg perdagang Quraisy yg kaya dan segak, merupakan anak saudara ibunya,Saidatina Siti Khadijah r.a ) Zainab kekal menjadi suami isteri sehingga beliau meninggal dunia pada thun pertama hijrah semasa berumur 26 tahun dan beliau mendapat zuriat dari hasil perkahwinan itu. . . . #dakwah #jommuhasabahdiri #perbaikidiri #manfaat #kebaikan #kongsi #ilmu #nasihat #tarbiah #hijrah #rezeki #mutiarakata #puisi #60saat #teguran #hikmah #cahaya #hijrah #ubah #tarbiahsentap#jomkuliah #muhasabbahdiri #rindurasulullah #kuliahagama#kuliahuai #kabarakhirzaman#videokuliah #hidayahmilikallah #jentikhati #dakwahtauhid #dakwahislam

9 0

"Saya nak quran yang saiz sederhana dan senang nak bawa kemana-mana" . Bolehhhh😍 . Kita ada Quran Rabbani (saiz B6), saangat sangat sesuai untuk remaja atau pelajar universiti. Untuk dewasa, nak bawa pergi kerja pun senang 😍😍 . Berminat? . . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp : (+60177184828 | Lin ) . Atau . 2. Comment "SAYA NAK" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . #NurAryanGallery #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #AlquranHumaira #AlQuranEkslusifWanita #AlquranPelangi #AlQuranRabbani #AlQuranRaihan #AlQuranTajwidBerwarna #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #AlQuranTag #alquranchallenge #QuranHour #jommuhasabahdiri #abbasyislamicdesign #tarbiahsentap #jentikhati #dakwahsentap #jomdakwah #jomngaji #hantaran

3 0

"Saya nak quran yang saiz sederhana dan senang nak bawa kemana-mana" . Bolehhhh😍 . Kita ada Quran Rabbani (saiz B6), saangat sangat sesuai untuk remaja atau pelajar universiti. Untuk dewasa, nak bawa pergi kerja pun senang 😍😍 . Berminat? . . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp : (+60177184828 | Lin ) . Atau . 2. Comment "SAYA NAK" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . #NurAryanGallery #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #AlquranHumaira #AlQuranEkslusifWanita #AlquranPelangi #AlQuranRabbani #AlQuranRaihan #AlQuranTajwidBerwarna #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #AlQuranTag #alquranchallenge #QuranHour #jommuhasabahdiri #abbasyislamicdesign #tarbiahsentap #jentikhati #dakwahsentap #jomdakwah #jomngaji #hantaran

3 0

"Saya nak quran yang saiz sederhana dan senang nak bawa kemana-mana" . Bolehhhh😍 . Kita ada Quran Rabbani (saiz B6), saangat sangat sesuai untuk remaja atau pelajar universiti. Untuk dewasa, nak bawa pergi kerja pun senang 😍😍 . Berminat? . . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp : (+60177184828 | Lin ) . Atau . 2. Comment "SAYA NAK" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . #NurAryanGallery #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #AlquranHumaira #AlQuranEkslusifWanita #AlquranPelangi #AlQuranRabbani #AlQuranRaihan #AlQuranTajwidBerwarna #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #AlQuranTag #alquranchallenge #QuranHour #jommuhasabahdiri #abbasyislamicdesign #tarbiahsentap #jentikhati #dakwahsentap #jomdakwah #jomngaji #hantaran

3 0

Peperangan demi peperangan sedang melanda dunia, apakah saya dan anda semua masih terlena? Kenyataan balas oleh Amerika terhadap Iran. . Bagi yang tahu ini hanyalah sandiwara global yang menjadi lakonan semata-mata. Iran adalah negara sekutu kuat Amerika. Jika peperangan berlaku, sebenarnya sasaran mereka bukan Iran, tetapi? . . Ayuh, buka mata kita . Siapa ya Ustaz? Islam lah sasarannya . Yang mana Serangan keatas Islam secara mutlak bakal dimulakan. . . Jauhkan kami Ya Allah daripada fitnah ini . Kenapa mereka nak serang ummat Islam? Kerana mereka sudah melihat ummat Islam secara hampir total sudah tidak lagi mengamalkan Islam, Islam hanya pada Nama. . Jadi? Mereka berani? Ya, mereka yakin. Bukankah ada pertolongan Allah? Ya memang ada, tetapi hanya kepada mereka yang benar-benar beriman. Umat Islam akan terpecah, beriman dan fasik, munafik, ..saya dan anda bagaimana? Allahu ..πŸ˜” . Sepertimana mafhum sabda Nabi, ramainya Ummat Islam umpama buih-buih dilautan, banyak sekali tetapi tatkala dipukul ombak, pecah. Tidak kuat. . Ustaz ada bukti tak untuk lebih jelas? Lihat sahaja Malaysia, lebih ramai orang Islam tapi kuasa politik orang bukan Islam kuasai . Petikan ucapan Tun Dr. Mahathir, DAP yang mengemudi apa jua keputusan yang dibuat. . Ekonomi? Ramai orang Islam. Nak cari kedai orang Islam di kawasan 100% orang Islam pun payah? Kenapa? Selamat merenung. . Hadi Fayyadh Sekadar picisan. . . Jom dapatkan segala info2 akhir zaman yg telah dibukukan.. Promosi Buy 2 free 1 AVAILABLE.. Segera tekan link whatsapp.. Promosi bakal berakhir.. 😊

72 1

:AJARI AKU TINGGALKAN MAKSIAT: . Buku ini mengupas tentang cara secara teori dan praktikal, rohani dan psikologi, tentang cara nak meninggalkan pelbagai jenis maksiat, antaranya ketagihan rokok, video lucah, game, Gay, lesbian, LGBT, isu-isu ibadah dan aqidah. Berminat boleh order @buku_buku_islamik atau whatsapp 019-7808919 . #bukutarbiah #jentikhati #quotetarbiah #tausiyahku_ #thebingkisanhati #niqabis #dakwahjentikhati #dakwahhati #araempbooks #teamara #squadisbirofficial @isbirofficial #rotikaya #muslimah #cintaislam . Penulis @shukery_azizan, @aiman.afeef

3 0

:AJARI AKU TINGGALKAN MAKSIAT: . Buku ini mengupas tentang cara secara teori dan praktikal, rohani dan psikologi, tentang cara nak meninggalkan pelbagai jenis maksiat, antaranya ketagihan rokok, video lucah, game, Gay, lesbian, LGBT, isu-isu ibadah dan aqidah. Berminat boleh order @buku_buku_islamik atau whatsapp 019-7808919 . #bukutarbiah #jentikhati #quotetarbiah #tausiyahku_ #thebingkisanhati #niqabis #dakwahjentikhati #dakwahhati #araempbooks #teamara #squadisbirofficial @isbirofficial #rotikaya #muslimah #cintaislam . Penulis @shukery_azizan, @aiman.afeef

7 0

SENYUM adalah cara untuk menyelesaikan banyak masalah, dan DIAM adalah cara untuk menghindari banyak masalah. . AssalammualaikumπŸ’š . .

16 2

NYAWA RAKAN LEBIH PENTING DARI PELURU ZIONIS. ALLAHUAKHBAR!!!! . Di saat generasi kita terpengaruh dengan asap rokok dan vape, kanak-kanak di Palestin pula mengharungi asap-asap tear gas Zionis Israel. . Keberanian kanak-kanak Palestin ini menunjukkan mereka tidak gentar dengan peluru-peluru Zionis Israel. Di hadapan mereka adalah pondok sniper Zionis Israel. . πŸŽ₯ Full video boleh dapatkan di telegran @jentikhati dan Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini πŸ’―. . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

8 0

Reposted from @jentikhati (@get_regrann) - Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . πŸŽ₯ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini πŸ’―. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

46 0

Tidak mengapa teruskan berubah. Semoga kita semua istiqamah. Kita berubah kerana Tuhan bukan kerana mereka. Kau TAKUT apa kalau kau ada Tuhan?

314 7

Tidak mengapa teruskan berubah. Semoga kita semua istiqamah. Kita berubah kerana Tuhan bukan kerana mereka. Kau TAKUT apa kalau kau ada Tuhan?

51 1

Lagi satu pesanan keramat suami ZZ - #BuyMuslimFirst ! Mahal sikit tak apa katanya asalkan #SokongProdukMuslim πŸ’ͺ . ZZ sokong #BMF 1000% . .

17 3

Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

3 0

πŸ’‘MAGNET A6πŸ’‘ 1. Kertasnya saiz A6, iaitu setengah A5. 2. 5 pilihan warna menarik. 3. Cover yang kalis air. 4. Tajwid berwarna. 5. Terjemahan Bahasa Malaysia. 6. Ada cop kelulusan KDN. 7. Ada magnet pada cover. πŸ’°HARGAπŸ’° 198 Tag : RM95 383 Tag : RM135 πŸ“¦POSTAGEπŸ“¦ Semenanjung : RM8 Sabah Sarawak : RM16 Luar Malaysia : Depend On Country #alqurantagging#tarbiahsentap #tarbiahdiri #pencintaalquran #alquranpelangi #thetarbiyyah #jomrepost #alquran #jentikhati #donedakwah #igbudaknakal #lawakkerder #nakbebel #nakpesan #nasihatbuathati #nakpickupline

0 0

If you are looking for the cleanser which works for whitening and brightening, V10 Pure Vitamin C Soap is perfect for you. With natural oriented ingredients, vitamin C and other 10 kinds of vitamin are included. Brighten up your skin complexion, fairer and soften skin. Contain pure Vitamin C 15,000ppm and 10 Multivitamins to give fairer and softer skin. How to Use Roll massage your cheeks. Massage your nose up and down.Β  Roll massage your forehead below the hairline. Carefully massage near your eyes and mouth Price : RM52 Postage : RM7 SM/RM10 SS #v10purevitamincsoap #somebymi

5 1

Ingat, manusia itu sifatnya fakir, tiada miliknya melainkan pinjaman belaka. ingat, manusia itu sifatnya lemah, tiada daya dan kekuatan melainkan dengan Allah 🍁 .. β€’ β€’ β€’ #jomrepost #jommuhasabahdiri #dakwahsentap #nasihatdiri #tarbiahsentap #istiqomah #motivasidiri #jentikhati#katamutiara #mutiarakata #ketenanganhati #tagsahabatkita #sharedakwah #share #sahabat #tarbiah #tarbiahdiri #muhasabahdiri #perbaikidiri #akhlakmulia #allahuakbar #duniadanakhirat #cintaakhirat #cintaibuayah #cintakarenaallah #cintanabidanrasul #sahabatfillah #sahabatjannah πŸƒ

58 0

Haa..korang yang suka makan kat luar tu,order air ape tu??πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . Kalau saya air putih jer..heee . HEALTHY WITH BRAIN . Follow saya untuk tips-tips dan info kesihatan serta pemakanan yang efektif ✏️ @befit_nasofia ✏️ @befit_nasofia ✏️ @befit_nasofia . perkongsian menu sihat boleh follow @nasofia_mealplan . πŸ€³πŸ»πŸ’―% online 🍽 meal plan lengkap 30 hari πŸ“ topik nutrisi harian πŸ‹πŸ»β€β™€οΈ combo workout hanya di rumah πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦ group support yang awesome . slot sangat terhadπŸ”š . #teamahmadmizah #befitonlineprogram . Coach Sofia +0167228646 Coach Nasri +0167118645 . #mimpikita #viral #nakkurus #dolsa #baticapparel #jentikhati #tudung #jubahsouq #zonkucing #jentikhati #moodrepublik #jubahmurah #makanmakan #teamnickhinhussien #radiusite #999malaysia #hijabista #resepibonda #shawl #neelofa #hannanmedispa #bellaamara #jalanjalan #airasia #primavalet #malaysianfood #properhijab #teamnasofia

7 0

Semoga keadaan Indonesia pulih kembali . Β· Lindungilah sudara kami di indonesia. Tolong hilangkan kabus asap yg membuat sesak nafas mereka dan negera yang terjejas. Dan semoga semuanya pulih seperti biasa. β€”β€’ Dari Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ Follow @quote.muslimmy @na.exclusive_ & Subscribe Media Terkini My. #malaysia#indonesia#viral#nabimuhammad#Allah#kataustadz #uah #uas #uha #istiqomahdalamhijrah #kajianustadz #kajianmuslimah #ustadzadihidayat #ustadzabdulsomad #ustadhananattaki #ustadyusufmansur #ustadevieefendi #ustadzsyafiqrizabasalamah #ustadzkhalidbasalamah #ustadzzulkiflimali#ustazsyamsuldebat #ustazazharidrus #ustazebitlew#jentikhati#islam#Alquran#muhasabahdiri#peringatanbersama#syria#jerebu

53 1

Kawal selagi mampu ya. Sabar selagi mampu. Jangan marah. . Benda dah berlaku. Waktu tak boleh nak putarkan semula. . Positif dan bersangka baik. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini πŸ’―. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

3,387 9

Repsol tetap idola admin.. Support me.. πŸ’―πŸ”₯πŸ”₯πŸ‘πŸ‘ Follow @honda_rs150r_repsol_kedah Follow @honda_rs150r_repsol_kedah . . . πŸ”₯ #bosku πŸ”₯#maluapabossku πŸ”₯ #hondars πŸ”₯#hondars150rmalaysia πŸ”₯ #kapcaiborneo πŸ”₯#kapcaimalaya πŸ”₯ #kapcailover πŸ”₯#kapcaijahatkakitapau πŸ”₯ #kapcaijahat πŸ”₯#kapcaimalayahouse πŸ”₯ #kapcaisado πŸ”₯#kapcaiduaroda πŸ”₯ #jenteraidola πŸ”₯#jenterasado πŸ”₯ #jentera_duaroda πŸ”₯ #jentera πŸ”₯ #jentikhati πŸ”₯#jentera_kapcai1 πŸ”₯ #jentera_fly πŸ”₯#jenterakita πŸ”₯ #jenterapadu πŸ”₯#jenterapejuang πŸ”₯ #motorkapcai_1 πŸ”₯#motor πŸ”₯#motogp πŸ”₯ #motorbike πŸ”₯#motors πŸ”₯#y15zr πŸ”₯#y15malaysia πŸ”₯#honda_rs150r πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Follower_me... Thanks you

674 4

FOLLOW, LIKE DAN SHARE Follow kami untuk pelbagai video yg menarik, Tazkirah setiap hri..☺️☺️ #ustazwadiannuar #ustazwadi #ustazwadianuar #ustazazharidrus #ustazjafriabubakarmahmoodi #khalidbasalamah #ustadabdulsomad #ustazadihidayat #hananataki #okisetianadewi #hadifayyadh #jentikhati #nakpesan #lawakxsentap #kongsislamik Video lawak @lawakxsentap update video setiap hari

20 0

Korang dah tengok cerita INSAN TERPILIH kat TV3 belum? Ni lah kisah sebenar disebalik cerita tu..siapa tengok comfirm mengalir air mata 😒 swipe tepi untuk baca kisah "HUSEIN GILA" @cakemanes . . #cakemanes #quotecakemanes #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #cintaislam #cintaislamic #jodoh #nakbebel #thetarbiyyah #nakfakta #igermalaysia #nakpickupline #niqabis #tiktokmalaysia #dramasweetdreams #nakpesan

51 0

#repost @hidayatul_1206 ・・・ Bismillah . Hidup bukan tentang mencari diri tetapi hidup adalah bagaimana kita membentuk diri sendiri . . Rasanya sesuai kot untuk gandingan 2 barisan kata di atas . Ya benar , sampai bila-bila pun takkan pernah mampu untuk setiap dari kita puaskan hati orang . Kerana lumrah manusia pasti ada yang tidak kena pada pandangan sendiri . So I think , we better focus on ourselves . Hidup kalau terlalu melihat pada kata-kata dan pandangan manusia mungkin akan menyebabkan kita tersekat pada skala yang sama tanpa perubahan baru . . Lebih baik membentuk diri sendiri agar lebih baik dari diri yang dahulu . Ubah apa yang perlu capai segala impian dengan penuh kesungguhan dan buktikan diri sendiri mampu . Lagipun fokus utama hidup kita adalah mencari keredhaan Allah Taala . Mulut manusia takkan pernah senyap , mata manusia takkan berhenti memandang dan hati manusia akan sentiasa bersangka-sangka . So cuba tanya , adakah semua ini mampu untuk dihentikan ? Jawapan itu ada dalam diri setiap dari kita . . Penat kalau nak ikutkan kehendak orang . Terlalu mendengar pon payah jadi buat apa yang kita happy dan yang mampu buat kita semangat . Mungkin , dia irihati melihat hidup kita yang lebih baik dan bahagia dari hidupnya . Soooooo kita enjoyyyyyy . . Hidayah | 11.25am. . #SharingbyHidayah #doayangbaikbaik #tulisyangbaikbaik #selfreminder #perkongsianbersama #notahati #jendelahati #jentikhati

12 1

Reposted from @jentikhati (@get_regrann) - Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . πŸŽ₯ Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini πŸ’―. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

15 0

Semoga bermafaat . Himpunan mutiara kata -kata dari pelbagai sumber. Kongsi kepada semua sahabat semoga ilmu tersebar agar kita juga mendapat pahala yang sama . #jentikhati#viral#nakbebel#katakatasemangat#jomdakwah#videodakwah#ustazsyamsuldebat#thesyukur#pesanustaz#sabarisgood#muhasabahdiri#tweetdakwah#nakluahsikit#notauntukawak#instagram#tiktokmalaysia#berubah#videosedih#vediolawak#videojentikhati#videoviral#manfaat#ilmu#kongsi##videobaikbaik#beraniberhijrah JANGAN LUPA FOLLOW IG @_bersyukurr πŸ’Œ KAMI AKAN KONGSI LEBIH BANYAK LAGI NASIHAT DAN MOTIVASI YANG BAIK-BAIK πŸ‘πŸ»

137 0

🌹🌹 KOMBO TERHANGAT DI PASARAN 🌹🌹 Pinklady buat semua wanita.. πŸŒΉπŸ’ƒ Kerana dirimu begitu berharga.. πŸ’–πŸ’– Klik link dibawah Http://www.wasap.my/+60184030264/setcombo #pinklady #pinkladybodyperfectionΒ  #pinkladyviral #pinkladymalaysia #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladykkm #pinkladyfreepostage #pinkladylentik #goyang #payudarabesar #suamiisteri #kuncimangga #trustedsellerpinkladyΒ  #kurus #putih #couplegoals #setiapmasabernilai #sekaliakujatuhcinta #tiktokmalaysia #jamumoden #motifviral #MeleTOP #pinkladymurah #jentikhati #sajian #akukaukita #doayangbaik2

4 0

"Laughter is timeless, imagination has no age and dreams are forever." . perkongsian menu sihat boleh follow @nasofia_mealplan . πŸ€³πŸ»πŸ’―% online 🍽 meal plan lengkap 30 hari πŸ“ topik nutrisi harian πŸ‹πŸ»β€β™€οΈ combo workout hanya di rumah πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦ group support yang awesome . slot sangat terhadπŸ”š . #teamahmadmizah #befitonlineprogram . Coach Sofia +0167228646 Coach Nasri +0167118645 . #mimpikita #viral #nakkurus #dolsa #baticapparel #jentikhati #tudung #zonkucing #jentikhati #moodrepublik #jubahmurah #teamnickhinhussien #radiusite #999malaysia #hijabista #resepibonda #shawl #neelofa #hannanmedispa #bellaamara #jalanjalan #airasia #primavalet #malaysianfood #properhijab #teamnasofia

4 0

Jom sama-sama amalkan ❀️

7 3

Nabi SAW ditanya: "Wanita apakah yang terbaik?" . Baginda menjawab: "Apabila kau melihat dia, kau rasa bahagia" (Sahih An-Nasa'i) . Surah Ar-Ruum: 21 . Song _ Chaaha Hai Tujhko (Aku Akan Selalu Mencintaimu) Ost Mann 🌸

911 13

Mostly wanita badan berbentuk pear..iaitu besar dibahagian pinggang kebawah. . Nak settlekan masalah tu jom commit intake Oktober.Sebelum 2020 dah boleh settleπŸ€— . HEALTHY WITH BRAIN . Follow saya untuk tips-tips dan info kesihatan serta pemakanan yang efektif ✏️ @befit_nasofia ✏️ @befit_nasofia ✏️ @befit_nasofia . perkongsian menu sihat boleh follow @nasofia_mealplan . πŸ€³πŸ»πŸ’―% online 🍽 meal plan lengkap 30 hari πŸ“ topik nutrisi harian πŸ‹πŸ»β€β™€οΈ combo workout hanya di rumah πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦ group support yang awesome . slot sangat terhadπŸ”š . #teamahmadmizah #befitonlineprogram . Coach Sofia +0167228646 Coach Nasri +0167118645 . #mimpikita #viral #nakkurus #dolsa #baticapparel #jentikhati #tudung #zonkucing #jentikhati #moodrepublik #jubahmurah #teamnickhinhussien #radiusite #999malaysia #hijabista #resepibonda #shawl #neelofa #hannanmedispa #bellaamara #jalanjalan #airasia #primavalet #malaysianfood #properhijab #teamnasofia

3 0

Kau yang pertama bertahta dihatiku, Tuhanku.. Jika telah kau takdirkan dia milikku, Tercipta untukku, Dekatkanlah hatinya dengan hatiku, Teguhkanlah kemesraan antara kami, Agar kebahagiaan ini kekal abadi. Tuhanku.. Seiringkanlah kami mengharungi kehidupan yang luas bersama-sama ke tepian keharmonian. Tuhanku.. Seandainya takdir yang Kau tetapkan bukan milikku, Bawalah dia jauh dari pandanganku, Luputkan dari ingatanku, Dan jagalah aku dari rasa kecewa. Kurniakanlah aku kekuatan agar dapat melontar bayangannya ke dada lautan bersama dengan kenangan, Agar aku bisa bahagia walaupun tanpa dirinya. Tuhanku.. Redhailah hati ini dengan kehilangan, Tumbuhkan kembali yang patah dan gantikan dengan yang baru, Meskipun yang kembali itu tidak sama dengan dirinya. Walau seteguh mana pun diriku mencintainya namun aku memohon agar Kau melenyapkan perasaan ini agar tiada lagi bayangan kekecewaan yang akan aku rasai. Tapi.. Sekiranya dia ditakdirkan untukku, Bersama hingga habisnya waktu, Kupohon agar takdir memperkuatkan kasihku padanya, Selagi tidak melebihi Kasihku padaMU.. #spreadlove #muhasabahdiri #insafidiri #perjalananhidup #kehidupan #jentikhati #niatyangbaik #mintayangbaik #positivethinking #kembara #jiwa #redhaallah #cintaallah #kauyangpertama

2 0

Credit to from @berbagiliterasi.id (@get_regrann) - Tag Siapapun Itu πŸ“Œ β€’ Baper Wajar.. πŸ¦„ β€’ β€’ Repost from @topkonten β€’ β€’ Jangan lupa di follow ya guys agar tidak ketinggalan video lainnyaπŸŒΉπŸ˜˜πŸ’ž β€’ Follow(@ #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb .@thesedihvideo._ (@get_regrann) - @officialputerabk #diacrush #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakngepek #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #cakapmanis #neelsholmes #gengmoveon #akuokayofficial #secebiskenangan #hatikecai #abangbikai - #regrann πŸ“Ή @kittss_

293 0
Home - Privacy policy - FAQ - Contact
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramβ„’ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.
Pikfeed Β© 2019. All Right Reserved.