Tag #dakwahjentikhati Recent Instagram Photos and Videos

45,399 Posts for this tag

Dalam hidup ini akan kita temui seseorang yang tak sengaja melukakan hati kita tapi kita tetap akan bisa tertawa dan tidak memilih untuk membencinya. . Darinya kita belajar menerima dan memaafkan.. indah bukan? . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0 0

Subhanallah, merdunya Ayat Suci Al-Quran. . Selalulah baca Al Quran. Semoga kita yang membaca dan mendengar kalam Allah turut mendapat manfaatnya. . Aaminn.. . . . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

25 0

Terbaik Pakcik 😘👍. . Syok pulak dengar cara penyampaian selawat pakcik nie. . Semoga usaha murni beliau diberkati Allah SWT. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

317 5

Jangan mesra dan melebih-lebih dengan pasangan orang, tunang orang, suami/isteri orang lain. . Jika kita menjaga diri kita, pasti pasangan kita juga akan menjaga. Jodoh itu cerminan buat diri. . . Kredit : @habibalizaenalalhamid @cocombee . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

6 0

Terbaik Pakcik 😘👍. . Syok pulak dengar cara penyampaian selawat pakcik nie. . Semoga usaha murni beliau diberkati Allah SWT. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

506 1

Assalammualaikum kesayangan ☺️❤️ . Posted @withrepost@jentikhati Believe in Allah plan. Allah’s plan will always be greater and more beautiful than all your disappointments. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

9 0

Allah sayang pada hambaNya yang sentiasa bertaubat, muhasabah. Moga kita dalam lindungan rahmat Allah dunia dan akhirat . . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

49 0

Peperangan demi peperangan sedang melanda dunia, apakah saya dan anda semua masih terlena? Kenyataan balas oleh Amerika terhadap Iran. . Bagi yang tahu ini hanyalah sandiwara global yang menjadi lakonan semata-mata. Iran adalah negara sekutu kuat Amerika. Jika peperangan berlaku, sebenarnya sasaran mereka bukan Iran, tetapi? . . Ayuh, buka mata kita . Siapa ya Ustaz? Islam lah sasarannya . Yang mana Serangan keatas Islam secara mutlak bakal dimulakan. . . Jauhkan kami Ya Allah daripada fitnah ini . Kenapa mereka nak serang ummat Islam? Kerana mereka sudah melihat ummat Islam secara hampir total sudah tidak lagi mengamalkan Islam, Islam hanya pada Nama. . Jadi? Mereka berani? Ya, mereka yakin. Bukankah ada pertolongan Allah? Ya memang ada, tetapi hanya kepada mereka yang benar-benar beriman. Umat Islam akan terpecah, beriman dan fasik, munafik, ..saya dan anda bagaimana? Allahu ..😔 . Sepertimana mafhum sabda Nabi, ramainya Ummat Islam umpama buih-buih dilautan, banyak sekali tetapi tatkala dipukul ombak, pecah. Tidak kuat. . Ustaz ada bukti tak untuk lebih jelas? Lihat sahaja Malaysia, lebih ramai orang Islam tapi kuasa politik orang bukan Islam kuasai . Petikan ucapan Tun Dr. Mahathir, DAP yang mengemudi apa jua keputusan yang dibuat. . Ekonomi? Ramai orang Islam. Nak cari kedai orang Islam di kawasan 100% orang Islam pun payah? Kenapa? Selamat merenung. . Hadi Fayyadh Sekadar picisan. . . Jom dapatkan segala info2 akhir zaman yg telah dibukukan.. Promosi Buy 2 free 1 AVAILABLE.. Segera tekan link whatsapp.. Promosi bakal berakhir.. 😊

76 1

:AJARI AKU TINGGALKAN MAKSIAT: . Buku ini mengupas tentang cara secara teori dan praktikal, rohani dan psikologi, tentang cara nak meninggalkan pelbagai jenis maksiat, antaranya ketagihan rokok, video lucah, game, Gay, lesbian, LGBT, isu-isu ibadah dan aqidah. Berminat boleh order @buku_buku_islamik atau whatsapp 019-7808919 . #bukutarbiah #jentikhati #quotetarbiah #tausiyahku_ #thebingkisanhati #niqabis #dakwahjentikhati #dakwahhati #araempbooks #teamara #squadisbirofficial @isbirofficial #rotikaya #muslimah #cintaislam . Penulis @shukery_azizan, @aiman.afeef

3 0

:AJARI AKU TINGGALKAN MAKSIAT: . Buku ini mengupas tentang cara secara teori dan praktikal, rohani dan psikologi, tentang cara nak meninggalkan pelbagai jenis maksiat, antaranya ketagihan rokok, video lucah, game, Gay, lesbian, LGBT, isu-isu ibadah dan aqidah. Berminat boleh order @buku_buku_islamik atau whatsapp 019-7808919 . #bukutarbiah #jentikhati #quotetarbiah #tausiyahku_ #thebingkisanhati #niqabis #dakwahjentikhati #dakwahhati #araempbooks #teamara #squadisbirofficial @isbirofficial #rotikaya #muslimah #cintaislam . Penulis @shukery_azizan, @aiman.afeef

7 0

NYAWA RAKAN LEBIH PENTING DARI PELURU ZIONIS. ALLAHUAKHBAR!!!! . Di saat generasi kita terpengaruh dengan asap rokok dan vape, kanak-kanak di Palestin pula mengharungi asap-asap tear gas Zionis Israel. . Keberanian kanak-kanak Palestin ini menunjukkan mereka tidak gentar dengan peluru-peluru Zionis Israel. Di hadapan mereka adalah pondok sniper Zionis Israel. . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegran @jentikhati dan Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

8 0

Reposted from @jentikhati (@get_regrann) - Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

49 0

Tidak mengapa teruskan berubah. Semoga kita semua istiqamah. Kita berubah kerana Tuhan bukan kerana mereka. Kau TAKUT apa kalau kau ada Tuhan?

328 7

Tidak mengapa teruskan berubah. Semoga kita semua istiqamah. Kita berubah kerana Tuhan bukan kerana mereka. Kau TAKUT apa kalau kau ada Tuhan?

53 1

Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

3 0

Kawal selagi mampu ya. Sabar selagi mampu. Jangan marah. . Benda dah berlaku. Waktu tak boleh nak putarkan semula. . Positif dan bersangka baik. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

3,477 9

Reposted from @jentikhati (@get_regrann) - Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

15 0

Nabi SAW ditanya: "Wanita apakah yang terbaik?" . Baginda menjawab: "Apabila kau melihat dia, kau rasa bahagia" (Sahih An-Nasa'i) . Surah Ar-Ruum: 21 . Song _ Chaaha Hai Tujhko (Aku Akan Selalu Mencintaimu) Ost Mann 🌸

938 13

#Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ Believe in Allah plan. Allah’s plan will always be greater and more beautiful than all your disappointments. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

48 0

#Repost @penguat_iman.id (@get_repost) ・・・ Dari Abu Umamah radhiyallahu ‘anhu, ia berkata bahwa Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda, مَنْ قَرَأَ آيَةَ الكُرْسِيِّ فِي دُبُرِ كُلِّ صَلاَةٍ مَكْتُوْبَةٍ لَمْ يَمْنَعْهُ مِنْ دُخُوْلِ الجَنَّةِ اِلاَّ اَنْ يَمُوْتَ “ Siapa membaca ayat Kursi setiap selesai shalat, tidak ada yang menghalanginya masuk surga selain kematian.” (HR. An-Nasai dalam Al Kubro 9: 44. Hadits ini dinyatakan shahih oleh Ibnu Hibban, sebagaimana disebut oleh Ibnu Hajar dalam Bulughul Maram) - Tag sahabatmu . @fakta_agama . #dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahsunnah #dakwahliterasi #dakwahitucinta #dakwahislamid #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahvisual #dakwahcinta #dakwahkampus #dakwahdalampuisi #dakwahjentikhati #dakwahsalaf #dakwahmuslimah #dakwahkartun #dakwahsentap #videojentikhati #nakluahsikit #jommuhasabahdiri #videodakwahmy #tolongdengar #nakkongsi #sentapbeb #naksentap #nakfakta #thetarbiyyah #spreaddakwah

14 0

#repost Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

11 1

Sentiasalah berbuat kebaikan, berkata yang baik-baik, walaupun kita tak dipandang baik. . Cukuplah Allah yang mengetahui siapa kita, bagaimanakah kita kerana mencari penilaian orang hanya akan mengecewakan saja. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

32 0

Dari Abu Umamah radhiyallahu ‘anhu, ia berkata bahwa Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda, مَنْ قَرَأَ آيَةَ الكُرْسِيِّ فِي دُبُرِ كُلِّ صَلاَةٍ مَكْتُوْبَةٍ لَمْ يَمْنَعْهُ مِنْ دُخُوْلِ الجَنَّةِ اِلاَّ اَنْ يَمُوْتَ “ Siapa membaca ayat Kursi setiap selesai shalat, tidak ada yang menghalanginya masuk surga selain kematian.” (HR. An-Nasai dalam Al Kubro 9: 44. Hadits ini dinyatakan shahih oleh Ibnu Hibban, sebagaimana disebut oleh Ibnu Hajar dalam Bulughul Maram) - Tag sahabatmu . @fakta_agama . #dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahsunnah #dakwahliterasi #dakwahitucinta #dakwahislamid #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahvisual #dakwahcinta #dakwahkampus #dakwahdalampuisi #dakwahjentikhati #dakwahsalaf #dakwahmuslimah #dakwahkartun #dakwahsentap #videojentikhati #nakluahsikit #jommuhasabahdiri #videodakwahmy #tolongdengar #nakkongsi #sentapbeb #naksentap #nakfakta #thetarbiyyah #spreaddakwah #cintaislamic

197 0

Dari Abu Umamah radhiyallahu ‘anhu, ia berkata bahwa Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda, مَنْ قَرَأَ آيَةَ الكُرْسِيِّ فِي دُبُرِ كُلِّ صَلاَةٍ مَكْتُوْبَةٍ لَمْ يَمْنَعْهُ مِنْ دُخُوْلِ الجَنَّةِ اِلاَّ اَنْ يَمُوْتَ “ Siapa membaca ayat Kursi setiap selesai shalat, tidak ada yang menghalanginya masuk surga selain kematian.” (HR. An-Nasai dalam Al Kubro 9: 44. Hadits ini dinyatakan shahih oleh Ibnu Hibban, sebagaimana disebut oleh Ibnu Hajar dalam Bulughul Maram) - Tag sahabatmu . @fakta_agama . #dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahsunnah #dakwahliterasi #dakwahitucinta #dakwahislamid #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahvisual #dakwahcinta #dakwahkampus #dakwahdalampuisi #dakwahjentikhati #dakwahsalaf #dakwahmuslimah #dakwahkartun #dakwahsentap #videojentikhati #nakluahsikit #jommuhasabahdiri #videodakwahmy #tolongdengar #nakkongsi #sentapbeb #naksentap #nakfakta #thetarbiyyah #spreaddakwah #cintaislamic

997 7

Believe in Allah plan. Allah’s plan will always be greater and more beautiful than all your disappointments. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

3,359 6

Ada mata, lihat kebesaran Allah ada telingga, dengar kebesaran Allah ada hati, rasa kebesaran Allah. . Kalau engkau tidak merasai kebesaran Allah, janganlah impikan syurga. . Yakinlah dengan kesungguhan hatimu bahawa sesungguhnya Allah itu pemilik segalanya. . Kepada Dia, engkau datang. kepada Dia, engkau kembali. . Surah Al-Anfal ayat 2 yang bermaksud: Sesungguhnya orang yang beriman itu adalah mereka yang apabila disebut nama Allah gementarlah hati mereka dan apabila dibacakan kepada mereka ayat-ayatNya, bertambahlah iman mereka (kerananya) dan kepada Tuhanlah mereka bertawakal, (8:2) . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

4,403 18

Bersangka baik dengan apa yang Allah berikan. Kerana Dia lebih mengetahui apa yang terbaik untuk kita. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

96 0

Reposted from @buku_buku_islamik (@get_regrann) - Bebaskan Jiwamu RM20 “Di mana makna bebas kita sebagai muslim? Seringkali bebas itu kita rasakan adalah kita boleh berbuat apa saja sekehendak kita. Benar, kita diberikan ruang-ruang untuk memilih jalan hidup dan menentukan apa saja tindakan kita. Namun, pastilah bersama kebebasan itu ada tanggungjawabnya. Dan bersama kebebasan itu, ada panduannya supaya kita tidak hanyut dan terbabas. Cuba untuk menyelami kesedaran dan hakikat tanggungjawab itu, buku Bebaskan Jiwamu ini membawakan kepada para pembaca beberapa artikel pilihan untuk lebih mendalami makna sebenar bebas sebagai seorang muslim dan kesedaran tentang tanggungjawabnya. Bebaskan Jiwamu. Sehingga Allah menjadi puncak kecintaan dalam jiwa.” Tulisan ringkas tetapi padat yang terbaik daripada Afdholul Rahman! . . BERMINAT BUKU YANG MANA SATU??? 📚 CUCI MATA DI WEB *KATALOG BUKU* http://semuanyabuku.com - 'ATAU' - 📚 JOM FOLLOW IG ADMIN @buku_buku_islamik "BOLEH JUGA WASSAP" 📚 DIRECT 🔰WASSAP 019 7808919🔰 🔰WASSAP 019 7808919🔰 🔰WASSAP 019 7808919🔰 #bukutarbiah #jentikhati #quotetarbiah #tausiyahku_ #thebingkisanhati #niqabis #niqabi #bebaskanjiwamu #dakwahjentikhati #dakwahhati #motivasi #araempbooks #teamara #squadisbirofficial #deannachee #tegurandarilangit #afdholulrahman #puisi #tentangperempuanjilid1 #tentangperempuan #mustread #galeriilmu #motivation #terlenadisalahsyurga #ketikahatiberfatwa #serbanputih - #regrann

13 0

Buku fiksyen Novel Hilal Asyraf RM30/sebuah SPECIAL untuk customer Admin Tandatangan Penulis + Bookmark . . BERMINAT BUKU YANG MANA SATU??? 📚 CUCI MATA DI WEB *KATALOG BUKU* http://semuanyabuku.com - 'ATAU' - 📚 JOM FOLLOW IG ADMIN @buku_buku_islamik "BOLEH JUGA WASSAP" 📚 DIRECT 🔰WASSAP 019 7808919🔰 🔰WASSAP 019 7808919🔰 🔰WASSAP 019 7808919🔰 #bukutarbiah #jentikhati #quotetarbiah #alquranhumaira #thebingkisanhati #niqabis #niqabi #hilalasyraf #dakwahjentikhati #dakwahhati #motivasi #araempbooks #teamara #squadisbirofficial #sahabatattaqwa #tegurandarilangit #sahabatattaqwaberdaftar #puisi #alqurantaggingbyenuur #tentangperempuan #mustread #galeriilmu #motivation #terlenadisalahsyurga #ketikahatiberfatwa #serbanputih

4 0

#repost Kalau jodoh belum datang, boleh lagi nak bersabar. . Tapi... . Kalau gaji belum masuk, tak senang duduk dibuatnya 😂. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

47 0

#Repost @jentikhati.tv • • • • • • Amalan tak beri makna jika tak solat - Jika amalan baik seperti sedekah, zakat serta berbuat baik sesama makhluk dilaksanakan, tetapi tidak solat, amalan itu tidak memberi makna kerana solat adalah tiang agama dan bagaimana amalan lain ingin berdiri jika tidak ada tiang tempat bersandar. - Bagaimanapun, ini tidak bermakna seseorang itu perlu berhenti melakukan amalan kebaikan kerana Allah Maha Pengampun dan berkuasa untuk mengurniakan kefahaman ilmu serta hidayah-Nya yang boleh membuka hati seorang itu menunaikan solat apabila memahami kepentingan serta manfaatnya. - Sabda Rasulullah SAW: "Solat itu akan mencegah daripada sebarang perbuatan yang keji dan mungkar." Seseorang yang mendirikan solat dan faham suruhan itu pastinya mempunyai akhlak terpuji, malah mereka sentiasa memelihara akhlak setiap masa. - Allah SWT berfirman yang bermaksud: "Bacalah apa yang telah diwahyukan kepadamu, iaitu al-Kitab (al-Quran) dan dirikanlah solat. Sesungguhnya solat itu mencegah daripada (perbuatan) keji dan mungkar. Dan sesungguhnya mengingati Allah (solat) adalah lebih besar (keutamaannya dari ibadah lain). Dan Allah mengetahui apa yang kamu kerjakan." (Surah al-Ankabut, ayat 45). . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

6 0

🔥Open Order Kaos Dakwah Keren🔥 . 👉150+ pilihan ARTikel dakwah yang keren & unik 👉Bahan kaos premium katun combed 24s 👉Sablon cutting polyflex PU (halus, lentur, solid dan lebih kuat) 👉Jahitan rapih & kuat 👉Lengan pendek tersedia 5 warna (hitam, putih, biru navy, abu misty & hijau) 👉Tersedia juga lengan panjang (hitam, putih & biru navy) 👉Pengiriman dari Bandung via JNE/J&T/POS/TIKI . 🔥Untuk pemesanan silakan WA ke 087761801943🔥 . Menebar Kebaikan, Bergaya Kekinian. 🙏🙏🙏 . . #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

4 0

🔥Open Order Kaos Dakwah Keren🔥 . 👉150+ pilihan ARTikel dakwah yang keren & unik 👉Bahan kaos premium katun combed 24s 👉Sablon cutting polyflex PU (halus, lentur, solid dan lebih kuat) 👉Jahitan rapih & kuat 👉Lengan pendek tersedia 5 warna (hitam, putih, biru navy, abu misty & hijau) 👉Tersedia juga lengan panjang (hitam, putih & biru navy) 👉Pengiriman dari Bandung via JNE/J&T/POS/TIKI . 🔥Untuk pemesanan silakan WA ke 087761801943🔥 . Menebar Kebaikan, Bergaya Kekinian. 🙏🙏🙏 . . #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

1 0

🔥Open Order Kaos Dakwah Keren🔥 . 👉150+ pilihan ARTikel dakwah yang keren & unik 👉Bahan kaos premium katun combed 24s 👉Sablon cutting polyflex PU (halus, lentur, solid dan lebih kuat) 👉Jahitan rapih & kuat 👉Lengan pendek tersedia 5 warna (hitam, putih, biru navy, abu misty & hijau) 👉Tersedia juga lengan panjang (hitam, putih & biru navy) 👉Pengiriman dari Bandung via JNE/J&T/POS/TIKI . 🔥Untuk pemesanan silakan WA ke 087761801943🔥 . Menebar Kebaikan, Bergaya Kekinian. 🙏🙏🙏 . . #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

3 0

🔥Spesifikasi Kaos🔥 . Berbahan Cotton Combed 30s (tidak terlalu tebal hingga nyaman dan adem dipakai) dengan material dibuat menggunakan teknologi Anti Bacterial SilverPlus sehingga kaos bisa menyerap keringat tanpa bau karena ion perak yang terkandung di dalam kain akan mematikan bakteri dan membuat efek segar ketika dipakai. . 🔥Pilihan Warna Lengan Pendek:🔥 ✔Putih ✔Hitam ✔Abu-abu ✔Biru Navy ✔Biru Terang ✔Merah Marun 🔥Pilihan Warna Lengan Panjang🔥 (akhwat) ✔Hitam ✔Biru Navy . 🔥Spesifikasi Sablon:🔥 ✔Digital Cuting Polyflex ✔Double Heat Press . 🔥Ukuran Kaos (Lebar x Tinggi)🔥 ✔M : 50×68 ✔L : 52×70 ✔XL : 54×72 ✔XXL : 56×74 . Semua kaosnya ini 🔥READY STOCK🔥. Hubungi WA kami  087724949717 . . #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

2 0

🔥Spesifikasi Kaos🔥 . Berbahan Cotton Combed 30s (tidak terlalu tebal hingga nyaman dan adem dipakai) dengan material dibuat menggunakan teknologi Anti Bacterial SilverPlus sehingga kaos bisa menyerap keringat tanpa bau karena ion perak yang terkandung di dalam kain akan mematikan bakteri dan membuat efek segar ketika dipakai. . 🔥Pilihan Warna Lengan Pendek:🔥 ✔Putih ✔Hitam ✔Abu-abu ✔Biru Navy ✔Biru Terang ✔Merah Marun 🔥Pilihan Warna Lengan Panjang🔥 (akhwat) ✔Hitam ✔Biru Navy . 🔥Spesifikasi Sablon:🔥 ✔Digital Cuting Polyflex ✔Double Heat Press . 🔥Ukuran Kaos (Lebar x Tinggi)🔥 ✔M : 50×68 ✔L : 52×70 ✔XL : 54×72 ✔XXL : 56×74 . Semua kaosnya ini 🔥READY STOCK🔥. Hubungi WA kami  087724949717 . . #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

5 0

🔥Spesifikasi Kaos🔥 . Berbahan Cotton Combed 30s (tidak terlalu tebal hingga nyaman dan adem dipakai) dengan material dibuat menggunakan teknologi Anti Bacterial SilverPlus sehingga kaos bisa menyerap keringat tanpa bau karena ion perak yang terkandung di dalam kain akan mematikan bakteri dan membuat efek segar ketika dipakai. . 🔥Pilihan Warna Lengan Pendek:🔥 ✔Putih ✔Hitam ✔Abu-abu ✔Biru Navy ✔Biru Terang ✔Merah Marun 🔥Pilihan Warna Lengan Panjang🔥 (akhwat) ✔Hitam ✔Biru Navy . 🔥Spesifikasi Sablon:🔥 ✔Digital Cuting Polyflex ✔Double Heat Press . 🔥Ukuran Kaos (Lebar x Tinggi)🔥 ✔M : 50×68 ✔L : 52×70 ✔XL : 54×72 ✔XXL : 56×74 . Semua kaosnya ini 🔥READY STOCK🔥. Hubungi WA kami  087724949717 . . #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

2 0

🔥Spesifikasi Kaos🔥 . Berbahan Cotton Combed 30s (tidak terlalu tebal hingga nyaman dan adem dipakai) dengan material dibuat menggunakan teknologi Anti Bacterial SilverPlus sehingga kaos bisa menyerap keringat tanpa bau karena ion perak yang terkandung di dalam kain akan mematikan bakteri dan membuat efek segar ketika dipakai. . 🔥Pilihan Warna Lengan Pendek:🔥 ✔Putih ✔Hitam ✔Abu-abu ✔Biru Navy ✔Biru Terang ✔Merah Marun 🔥Pilihan Warna Lengan Panjang🔥 (akhwat) ✔Hitam ✔Biru Navy . 🔥Spesifikasi Sablon:🔥 ✔Digital Cuting Polyflex ✔Double Heat Press . 🔥Ukuran Kaos (Lebar x Tinggi)🔥 ✔M : 50×68 ✔L : 52×70 ✔XL : 54×72 ✔XXL : 56×74 . Semua kaosnya ini 🔥READY STOCK🔥. Hubungi WA kami  087724949717 . . #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

7 0

🔥Spesifikasi Kaos🔥 . Berbahan Cotton Combed 30s (tidak terlalu tebal hingga nyaman dan adem dipakai) dengan material dibuat menggunakan teknologi Anti Bacterial SilverPlus sehingga kaos bisa menyerap keringat tanpa bau karena ion perak yang terkandung di dalam kain akan mematikan bakteri dan membuat efek segar ketika dipakai. . 🔥Pilihan Warna Lengan Pendek:🔥 ✔Putih ✔Hitam ✔Abu-abu ✔Biru Navy ✔Biru Terang ✔Merah Marun 🔥Pilihan Warna Lengan Panjang🔥 (akhwat) ✔Hitam ✔Biru Navy . 🔥Spesifikasi Sablon:🔥 ✔Digital Cuting Polyflex ✔Double Heat Press . 🔥Ukuran Kaos (Lebar x Tinggi)🔥 ✔M : 50×68 ✔L : 52×70 ✔XL : 54×72 ✔XXL : 56×74 . Semua kaosnya ini 🔥READY STOCK🔥. Hubungi WA kami  087724949717 . . #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

4 0

🔥Spesifikasi Kaos🔥 . Berbahan Cotton Combed 30s (tidak terlalu tebal hingga nyaman dan adem dipakai) dengan material dibuat menggunakan teknologi Anti Bacterial SilverPlus sehingga kaos bisa menyerap keringat tanpa bau karena ion perak yang terkandung di dalam kain akan mematikan bakteri dan membuat efek segar ketika dipakai. . 🔥Pilihan Warna Lengan Pendek:🔥 ✔Putih ✔Hitam ✔Abu-abu ✔Biru Navy ✔Biru Terang ✔Merah Marun 🔥Pilihan Warna Lengan Panjang🔥 (akhwat) ✔Hitam ✔Biru Navy . 🔥Spesifikasi Sablon:🔥 ✔Digital Cuting Polyflex ✔Double Heat Press . 🔥Ukuran Kaos (Lebar x Tinggi)🔥 ✔M : 50×68 ✔L : 52×70 ✔XL : 54×72 ✔XXL : 56×74 . Semua kaosnya ini 🔥READY STOCK🔥. Hubungi WA kami  087724949717 . . #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

4 0

#Repost @saham.akhirat • • • • • • RepostBy @jentikhati.tv: "Apakah yang menyebabkan dunia semakin lama semakin tidak stabil? . Hakikatnya ramai manusia yang bertopengkan iblis dan mereka jadikan syaitan itu sebagai pujaan kerana terliur dengan janji abadi dari bekas ketua Malaikat yang bernama Azazil. Ia menghadirkan perasaan gelisah yang teramat sangat apabila mengetahui keadaan sebenar yang akan berlaku di dunia akhir zaman ini. . Di saat kamu sibuk mengejar dunia, kamu alpa tentang kekuasaan Allah sehinggakan ia dapat menggoncangkan iman kamu. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb" (via #RepostIG+ @AppsKottage)

51 0

🔥Custom Suka-suka🔥 . . KAMI melayani Anda untuk mewujudkan mimpi membuat sebuah kaos berdesain keinginan sendiri. Desainnya terserah suka-suka Anda. . . ✔Bahan Hoodie Untuk memberikan layanan terbaik, hoodie yang kami tawarkan berkualitas premium. . ✔Sablon Sablon yang dipilih pun termasuk mutakhir, yakni menggunakan teknik Polyflex. Penyablonannya menggunakan mesin hot press. Polyflex akan melekat kuat di kain walaupun dicuci di mesin cuci berulang kali. Hanya, agar sablonannya bertahan lama jangan setrika langsung di sablonannya. . . ✔Banyak warna pilihan di antaranya merah, putih, hitam, biru teloalr asin, kuning. . . 🔥Untuk pemesanan silakan hubungii WA 083825744152🔥 . . #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

3 0

🔥Spek Kaos🔥 Deskripsi : Kaos berbahan Cotton Combed 30s, yaitu tipe atau jenis katun (cotton) yang sangat halus. Keunggulan : 👉 Cocok untuk cuaca tropis di Indonesia 👉 Tidak kaku, enteng, serta nyaman 👉 Tidak kasar Pilihan warna 👉 Abu misty 👉 Biru hitam 👉 Merah 👉 Navy 👉 Putih . . 🔥Silakan order ke WA 087880270689🔥 . . #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

4 0

🔥Spek Kaos🔥 Deskripsi : Kaos berbahan Cotton Combed 30s, yaitu tipe atau jenis katun (cotton) yang sangat halus. Keunggulan : 👉 Cocok untuk cuaca tropis di Indonesia 👉 Tidak kaku, enteng, serta nyaman 👉 Tidak kasar Pilihan warna 👉 Abu misty 👉 Biru hitam 👉 Merah 👉 Navy 👉 Putih . . 🔥Silakan order ke WA 087880270689🔥 . . #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

0 0

🔥Spek Kaos🔥 Deskripsi : Kaos berbahan Cotton Combed 30s, yaitu tipe atau jenis katun (cotton) yang sangat halus. Keunggulan : 👉 Cocok untuk cuaca tropis di Indonesia 👉 Tidak kaku, enteng, serta nyaman 👉 Tidak kasar Pilihan warna 👉 Abu misty 👉 Biru hitam 👉 Merah 👉 Navy 👉 Putih . . 🔥Silakan order ke WA 087880270689🔥 . . #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

0 0

🔥Open Order Kaos Dakwah Keren🔥 . 👉150+ pilihan ARTikel dakwah yang keren & unik 👉Bahan kaos premium katun combed 24s 👉Sablon cutting polyflex PU (halus, lentur, solid dan lebih kuat) 👉Jahitan rapih & kuat 👉Lengan pendek tersedia 5 warna (hitam, putih, biru navy, abu misty & hijau) 👉Tersedia juga lengan panjang (hitam, putih & biru navy) 👉Pengiriman dari Bandung via JNE/J&T/POS/TIKI . 🔥Untuk pemesanan silakan WA ke 087761801943🔥 . Menebar Kebaikan, Bergaya Kekinian. 🙏🙏🙏 . . #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

2 0

🔥Open Order Kaos Dakwah Keren🔥 . 👉150+ pilihan ARTikel dakwah yang keren & unik 👉Bahan kaos premium katun combed 24s 👉Sablon cutting polyflex PU (halus, lentur, solid dan lebih kuat) 👉Jahitan rapih & kuat 👉Lengan pendek tersedia 5 warna (hitam, putih, biru navy, abu misty & hijau) 👉Tersedia juga lengan panjang (hitam, putih & biru navy) 👉Pengiriman dari Bandung via JNE/J&T/POS/TIKI . 🔥Untuk pemesanan silakan WA ke 087761801943🔥 . Menebar Kebaikan, Bergaya Kekinian. 🙏🙏🙏 . . #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

2 0

🔥Open Order Kaos Dakwah Keren🔥 . 👉150+ pilihan ARTikel dakwah yang keren & unik 👉Bahan kaos premium katun combed 24s 👉Sablon cutting polyflex PU (halus, lentur, solid dan lebih kuat) 👉Jahitan rapih & kuat 👉Lengan pendek tersedia 5 warna (hitam, putih, biru navy, abu misty & hijau) 👉Tersedia juga lengan panjang (hitam, putih & biru navy) 👉Pengiriman dari Bandung via JNE/J&T/POS/TIKI . 🔥Untuk pemesanan silakan WA ke 087761801943🔥 . Menebar Kebaikan, Bergaya Kekinian. 🙏🙏🙏 . . #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

4 0

Apa yang korang akan buat jika hari ini hari terakhir dalam hidup? Mudah2an dapatlah kita hidup dan beribadat seperti harini hari terakhir. Teruslah tersenyum. 😊 Moga dipermudahkan dan dikuatkan hati kita utk terus mengejar redha Allah aamiin ❤️ 📌 @nuruljannatulakmal @a.sisterinislam #repost ﷽ . When you wake up in the morning, do not expect to see the evening live as though today is all that you have. Yesterday has passed with its good and evil, while tomorrow has not yet arrived. . Your life's span is but one day, as if you were born in it and will die at the end of it. With this attitude, you will not be caught between an obsession over the past, with all its anxieties, and the hopes of the future, with all its uncertainty. . Live for today: During this day should pray with a wakeful heart, recite the Qur'an with understanding, and remember Allah with sincerity. . In this day you should be balanced in your affairs, satisfied with your allotted portion, concerned with your appearance and health. Organize the hours of this day, so that you make years out of minutes and months out of seconds. Seek forgiveness from your Lord, remember Him, prepare for the final parting from this world, and live today happily and at peace. . Be content with your sustenance, your wife/husband, your children, your work, your house and your station in life. . So hold that which I have given you and be of the grateful. (Qur 'an 7: 144) . Live today free from sorrow, bother, anger, jealousy, and malice...🤗💞 . . . . . . . . . #dinaananda1 #notetoself #reminderformyselffirst #tausiyahcinta #thetarbiyyah #abbasy #jentikhati #dakwahsentap #tarbiahsentap #doa #ingatanbersamaAAR #nuruljannatulakmal #sharingbyNJA #annaalynzrich #nja #tagsahabatkita #dakwahjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #instailmu #hijrahsoul

27 0
Home - Privacy policy - FAQ - Contact
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.
Pikfeed © 2019. All Right Reserved.